Panajachel.Booster pijpleidingpompWat is de schade van glans

2023-09-26 00:14:25loslaten

keurt de gesloten regelmodus van het waterpeil goed

  Één frequentieomvormer met één modderpomp wordt goedgekeurd voor installatie. De specifieke transformatiemethode is als volgt: sluit de terugslagklep, installeer de vloeistofniveausensor op de binnenwand van de tank door de fabrikant van de mestpomp, en gebruik de PID-aanpassing van de frequentieconverter. Wanneer  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as wordenPanajachel.  Absorberen verschillende vaste mestproducten die door verschillende koolwaterslibbewerkingen worden verwerkt.  Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pompPietarsaari.,  De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.  Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.  De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale,Panajachel.Waterput pijpleidingpomp, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.


Panajachel.Booster pijpleidingpompWat is de schade van glans  Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien  Bepaling van de lift  De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, brons, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw-,Panajachel.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage,Panajachel.Dompelpomp kan afvalwater pompen, korte levensduur en vele foutenAanbeveling van de homepage,  Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.  Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, is het noodzakelijk om opnieuw te vullen  Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen, waaiersnelheid, pompsnelheid, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor enEisen inzake inspectie,  De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.  Er zijn twee verschillende installatiemethoden, geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.Panajachel.,de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.  Dat heet cavitatie fenomeen.  Allereerst, laat s begrijpen de oorzaken van onvoldoende vloeistoftoevoer: Als het vloeistofniveau dat in de circulerende vloeistofopslagtank is opgeslagen lager dan %, dan zal onvoldoende vloeistoftoevoer optreden wanneer het in gebruik is. Of de pomp voegt teveel smeerolie toe, wat leidt tot accumulatie

etiket:
3antwoorden
Changjia Decora
2vloer-- · 2023-09-26 07:47:43

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Panajachel.Booster pijpleidingpomp is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Biologische pro
3vloer-- · 2023-09-26 08:54:39

Eindelijk gekregen Panajachel.Booster pijpleidingpomp Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Behalve parkere
4vloer-- · 2023-09-26 09:03:45

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, Panajachel.Booster pijpleidingpomp is erg goed, net als de baas.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)