San Francisco Zapotitlane.kgmCorrosieve pijpleidingpompKenmerken van de bedrijfstak

2023-09-08 14:51:16loslaten

  Schakel de dwaze werking van het stroomtoevoertype in; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht,San Francisco Zapotitlane.kgmDompelrioolwaterpomp, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.  Als dompelbare modderpomp die op veel gebieden wordt gebruikt, heeft het de voordelen van eenvoudige structuur, geschikte demontage en onderhoud, en geschikte installatie en gebruik. De verandering van de afdichtingsstructuur van de pomp vermijdt de directe schade aan het lager nadat de mechanische afdichting is beschadigd, en de levensduur van het lager is ook sterk veranderd.San Francisco Zapotitlane.kgm,  Het onderhoudspersoneel controleert regelmatig de dichtheid van de duikkabel, of het staaldraadtouw of de geleideketting versleten is of het goed is bevestigd en of er afval is; Regelmatig controleren of de driefasige fasebestendigheid van de waterpomp in evenwicht is en of de isolatieweerstand tegen grond minder dan m &Omega is; Controleer regelmatig of het elektrische beschermingsapparaat betrouwbaar is enyAntibes,  De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten  Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast,San Francisco Zapotitlane.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, en de investering is lager.gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!


San Francisco Zapotitlane.kgmCorrosieve pijpleidingpompKenmerken van de bedrijfstak  Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,  Alvorens een onderscheid te maken tussen pijpleidingpomp en pijpleidingboosterpomp is het noodzakelijk om hun respectieve conceptdefinities te benadrukken.  De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latentEens kijken.,  Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.  Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt  Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor, die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik


San Francisco Zapotitlane.kgmCorrosieve pijpleidingpompKenmerken van de bedrijfstakn de axiale stroompomp wordt gebruikt, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van éénKredietgarantie,San Francisco Zapotitlane.kgmISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp,  Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.  Controleer de omringende omgeving: wanneer de omgevingstemperatuur hoger is dan ℃, zal de temperatuur van de luchtinlaat stijgen, resulterend in oververhitting van de motor. Probeer de werkomgeving te verbeteren. Zoals het opzetten van schaduwschuren voor schaduw.  Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.San Francisco Zapotitlane.kgm,apparatuur, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijn  De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.  Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.

etiket:
5antwoorden
Hao Jianjun
2vloer-- · 2023-09-08 15:01:39

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
shi da fang co.
3vloer-- · 2023-09-08 15:13:11
Linhua Metallur
4vloer-- · 2023-09-08 15:58:23

San Francisco Zapotitlane.kgmCorrosieve pijpleidingpomp Levering is zo snel, te efficiënt, het product is ontvangen, geef je een goede opmerking.

Zie meer
Training voor o
5vloer-- · 2023-09-08 16:15:49

Kunt u mij San Francisco Zapotitlane.kgmCorrosieve pijpleidingpomp gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Future Impressi
6vloer-- · 2023-09-08 16:26:41

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet San Francisco Zapotitlane.kgmCorrosieve pijpleidingpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)