PatululPijpleidingspomplichaamWat is het werkingsproces

2023-09-08 13:03:01loslaten

  Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming, ofyPatulul,PatululSchroef diepe put pomp,  De behandelingsmethoden zijn als volgt: Controleer de voedingsspanning: als de spanning sterk verandert, is het cau  Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.Vicente Noble.,  bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het wit  Het bevindt zich in het midden, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.


PatululPijpleidingspomplichaamWat is het werkingsproces  In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.  Controleer de zuigpijp en bodemklep om te zien of er een luchtlekbron is. Verwijder het slib en andere obstakels bij de waterinlaat. Controleer de waterinlaatdiepte van de bodemklep om ervoor te zorgen dat deze niet minder dan twee keer de diameter van de waterinlaatpijp is. Als het niet genoeg is, verdiep de waterinlaatdiepte van de bodemklep.  Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts,PatululKleine diepe waterpomp, dus ikInspectie milieu,PatululPomp voor boorvloeistof,blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen  De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen maar let op het aanpassen van de vacuümpomp  Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.


PatululPijpleidingspomplichaamWat is het werkingsproces  Met water kun je beginnen met werken.De productlijn,  Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,  de pijpleiding moet zijn ontworpen als circulatiecircuit om het draaien tot een minimum te beperken, microbiële voortplanting te voorkomen en de waterkwaliteit te verminderen.  Door de introductie, leerden we dat de dompelbare modderpomp kan worden gebruikt om modder te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. De relatie tussen zijn speciale structuur is zeer nauw, maar in feite moet het ook op een correcte manier worden gebruikt wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. Alleen op deze manier kanPatulul,  Er is ook een trillingsmethode om de trillingsfrequentie van de pomp te meten, en de meting is relatief eenvoudig. Bij gebruik van één methode kunnen de meetresultaten echter enkele fouten bevatten. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten zullen beïnvloeden, dus het is eigenlijk de belangrijkste  In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.  Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

etiket:
4antwoorden
Leyi Mengli Tra
2vloer-- · 2023-09-08 13:14:49

Hoewel PatululPijpleidingspomplichaam nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Chen Rongquan
3vloer-- · 2023-09-08 13:35:31

Net betaald, wanneer komt PatululPijpleidingspomplichaam aan, baas.

Zie meer
Yunxiang Yuanda
4vloer-- · 2023-09-08 13:40:01

PatululPijpleidingspomplichaam Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Verkoopservice
5vloer-- · 2023-09-08 14:02:05

PatululPijpleidingspomplichaam Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)