Xinrong.kgmVerhoogde instapbrugWaar moet je op letten als je professioneel bent?

2023-08-21 00:32:05loslaten

Nadat het voertuig op zijn plaats is, laat de terugslagklep los, zou er een pijpleiding moeten zijn die automatisch het oliecircuit kan afsnijden. breukklep; En noodhandrem moet worden verstrekt, die onmiddellijk kan worden gestopt in geval van nood om letsel te voorkomen. Daarom kiest de aanvrager een hydraulische ladingslift met een pijpleidingbreukklep en een noodhandrem, die efficiënter is.Xinrong.kgm,Merk fabrikant. Grote fabrikanten volgen strikt de relevante nationale kwaliteitscertificeringsvoorschriften voor productie, met goede productkwaliteit en after-sales service, en volledige kwalificaties. De kwaliteit van de productie producten is gegarandeerd, en de kwaliteit is goed. Het duurt meestal ongeveer tien jaar zonder problemen. Als de kwaliteit niet erg goed is, kunnen kleine fabrikanten problemen hebben binnen - jaar.Waar moet je op letten bij het gebruik van de instapbrug? Zo worden mobiele instapbruggen over het algemeen buiten gebruikt en na gebruik ook buiten geplaatst. Ze worden vaak blootgesteld aan wind, regen en zonlicht, wat de levensduur van de instapbrug vermindert. Daarom is het onderhoud van de instapbrug erg belangrijk. Als het regent, bedek de instapbrug met een regendoek om roest en veroudering te voorkomen.Aruca.,Preventieve maatregelen: Controleer regelmatig de afdichting van de interface van de olieinlaatpijp en andere afdichtingspunten om te voorkomen dat lucht binnenkomt; Tegelijkertijd moet de lucht in het systeem na elke oliewissel worden afgevoerd.Installeer drainage sloten op de grond in de buurt van de put van de eenvoudige instapbrug en neem overeenkomstige drainage maatregelen voor de bovenkant, het oppervlak en de voet van de helling, vooral voor de eenvoudige instapbrug.Het materiaal dat wordt gebruikt voor de instapbrug is: de hoofdsteun is gemaakt van speciaal gevormde stalen buizen.


Xinrong.kgmVerhoogde instapbrugWaar moet je op letten als je professioneel bent?De breedte van de instapbrug vereist ook een bepaalde breedte van zichzelf. Echter, als de breedte te klein is, is het niet bevorderlijk voor het laden en lossen van goederen met vorkheftruck. Als de breedte te groot is, kan het een bepaalde ruimte innemen, die niet nodig is. Zo is een redelijke breedte noodzakelijk, meestal is de breedte van de elektrische hydraulische instapbrug mm, mm, en mm. De breedte van de brug is verdeeld in interne breedte en totale breedte. Zoals we al hebben vermeld,Xinrong.kgmInklapbare instapbrug, is de interne breedte de breedte van de doorgang, en de totale breedte verwijst voornamelijk naar de breedte van de leuningen aan beide zijden plus de breedte van de doorgang. De totale breedte kan worden genegeerd in gebruik, maar iedereen geeft nog steeds om de interne breedte, die de breedte van het kanaal is.Het gegalvaniseerde staaldraadtouw in de lift moet regelmatig worden geïnspecteerd op losse strengen en gebroken draden.Vanwege de frequente toepassing en het feit dat het een belangrijk onderdeel is, moeten we meer weten over de bediening en gebruikstaboes van de vaste instapbrug. Dit zal ons helpen de vaste instapbrug nauwkeuriger te bedienen, terwijl we aandacht besteden aan taboes om fouten te voorkomen en zorgen voor een vlotte afronding van de werkzaamheden.Betrouwbaar,Nadat de bewerking is voltooid, voornamelijk rekening houdend met veiligheid en stabiliteit van gebruik. Lange tijd heeft de fabrikant van de instapkas geen omzet om het prijsverschil te vermijden en er is in principe geen verandering aan de bouwstructuur.De helling van de elektrische hydraulische instapbrug zelf moet een bepaalde helling hebben om de heftruck toe te staan om de wagen voor het laden en lossen van lading in te voeren.De lengte van de helling varieert ook van mm tot mm, dat % hoger is dan de marktwaarde! Meer dan een ton is duurder!


Xinrong.kgmVerhoogde instapbrugWaar moet je op letten als je professioneel bent?Het is ten strengste verboden om buitensporige stapellasten rond de funderingsput toe te passen.Korting,Onjuiste selectie van olieproducten Het merk, de kwaliteit en de viscositeitsgraad van de olie voldoen niet aan de vereisten of verschillende merken hydraulische olie worden gemengd, wat resulteert in een te lage of te hoge viscositeitsindex van hydraulische olie. Als de viscositeit van de olie te hoog is, neemt het vermogensverlies toe en neemt de olietemperatuur toe; Als de viscositeit te laag is,Xinrong.kgmFabrikant van instapbruggen voor auto's,Xinrong.kgmHydraulische vaste instapwas, neemt de lekkage toe en neemt de olietemperatuur toe.De behuizing van las- en snijapparatuur en de behuizing van elektrische dozen moeten worden uitgerust met beschermende neutrale apparatuur.Tijdens het gebruik moet nauwlettend worden gelet op de conditie van de apparatuur, en als er problemen zijn moet het gebruik onmiddellijk worden gestopt.Xinrong.kgm,Ga langzaam achteruit en parkeer de container onder de lip aan de voorkant van de instapbrug.Nadat het voertuig op zijn plaats is, laat de terugslagklep los, laat de as zakken en installeer de lip soepel op de achterkant van het voertuig. De asketting wordt aan het voertuig bevestigd. Op dit punt zal en kan het hydraulische systeem niet gaan werken.De instapbrug is een overbruggingsapparaat dat wordt gebruikt tussen vorkheftrucks en vrachtwagens om het laden en lossen van goederen te vergemakkelijken. Dynamische lading: T, statische lading: T, breedte: M, lengte: M. Er zijn veel classificaties, meestal verdeeld in mobiele instapbruggen en vaste instapbruggen. Algemeen: Solide banden met een lengte van M en een breedte van M.


etiket:
6antwoorden
Tianke Bouwtech
2vloer-- · 2023-08-21 07:57:43

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Xinrong.kgmVerhoogde instapbrug Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Yunjitong Commu
3vloer-- · 2023-08-21 08:00:12

Heb je Xinrong.kgmVerhoogde instapbrug? Xinrong.kgmVerhoogde instapbrugWat is de spotprijs

Zie meer
Xinguangju Meta
4vloer-- · 2023-08-21 08:20:44

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Apparatuur en a
5vloer-- · 2023-08-21 08:45:48

De verpakking Xinrong.kgmVerhoogde instapbrug ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Hetang Intellig
6vloer-- · 2023-08-21 09:12:32

Xinrong.kgmVerhoogde instapbrugJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
grote amusement
7vloer-- · 2023-08-21 09:13:19

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden Xinrong.kgmVerhoogde instapbrug erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)