PyetrykawOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingHoe het medium voor koeling te kiezen

2023-08-21 00:13:16loslaten

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,PyetrykawOnderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,Pyetrykawtransformator voor spanning, en dan trekken we het oliemonster.Fout oordeel van de transformatorPyetrykaw,De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Busselton.,De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd,PyetrykawComputer-temperatuurregelaar voor droge transformatoren, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.fabrikant van droge transformatoren


PyetrykawOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingHoe het medium voor koeling te kiezen?Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).Verhoging van het proces van droge transformator?Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.Waar is goed,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Wanneer oliemonsters worden gebruikt, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


PyetrykawOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingHoe het medium voor koeling te kiezen?Productieproces en stappen van droge transformatorWaar is het?,De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.Pyetrykaw,Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).Verminderde isoleringWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt

etiket:
3antwoorden
Bingjue Koelapp
2vloer-- · 2023-08-21 07:42:25

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, PyetrykawOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling is erg goed, net als de baas.

Zie meer
digitaal produc
3vloer-- · 2023-08-21 08:11:31

Het festival komt eraan, kan PyetrykawOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling afgeprijsd worden?

Zie meer
Gangdun Technol
4vloer-- · 2023-08-21 08:33:04

Dank je wel, laat me de droom kopen PyetrykawOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling, heel erg bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)