Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformatorIntroductie en gebruiksmomenten

2023-08-20 00:44:08loslaten

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting,Kostjoekovka.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformator, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Kostjoekovka.transformator met laagspanning, klemmen van de branch pijp met uw duim en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Kostjoekovka.,De interne markt voor transformatoren is traagWanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Hwatun, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.fabrikant van droge transformatorenlekkage van olie op elektrische lasstand


Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformatorIntroductie en gebruiksmomentenDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.productie,Fabriek voor droge transformatorenGeluidsoplossing van droge transformatorenDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformatorIntroductie en gebruiksmomentenDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico's worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen,Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Energiebesparende analyse van de transformatorDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.Kostjoekovka.,Kostjoekovka.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformator,Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

etiket:
6antwoorden
katoenen linten
2vloer-- · 2023-08-20 07:50:24

Vraag, kan ik Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformator specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
Xinleyuan Busin
3vloer-- · 2023-08-20 08:29:41

Beste, Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformator Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

Zie meer
Xue Yupengo
4vloer-- · 2023-08-20 08:46:38

Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformator Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
Chemische appar
5vloer-- · 2023-08-20 09:08:25

Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformator De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
metalen deuren
6vloer-- · 2023-08-20 09:15:25

Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformator Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Productie en ve
7vloer-- · 2023-08-20 09:34:35

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Kostjoekovka.Grote olie ondergedompelde transformator De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)