Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompWat zijn de prestatiepunten

2023-08-19 04:09:21loslaten

  Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren  Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.Palmira.,  Vereisten voor de procesvoorbehandelingseenheid voor de normale o  Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is especMizdah.kgm,Draai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is, Open de klep.  Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.  De pomp van de waterslibrie is een wijd gebruikt materiaal. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de wateromleiding en uitlaatmethode van het materiaal van de mestpomp. Nu laat s praten over de wateromleiding en uitlaatmethode van de dompelbare modderpomp: de dompelbare modderpomp moet het water uitpompen om een vacuüm te vormen,Palmira.Dompelrioolwaterpomp, en dan water leveren,Palmira.Kleine diepe waterpomp,


Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompWat zijn de prestatiepunten  Met water kun je beginnen met werken.  Er zijn veel redenen voor oververhitting van de motor. Het kan zijn omdat de voedingsspanning te hoog is, of er is een probleem met de waterpomp of de motor zelf.  Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur,  De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp, de lagerstandaard,Palmira.Corrosieve pijpleidingpomp, de ononderbroken werktijd het aantal stops en starts van de pomp, de omringende omgeving en de werktemperatuur. Daarom is het noodzakelijk om geleidelijk de ervaring op te bouwen en gladde olie toe te voegen op een redelijke en tijdige manier.  Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.


Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompWat zijn de prestatiepunten  Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.Werkbeschrijving, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.  Controleer de bedrading van de motor zelf: het kan de hoge temperatuur zijn veroorzaakt door verkeerde bedrading. Als de bedrading verkeerd is, sluit u deze snel weer aan op de juiste methode.p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpompPalmira.,  Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, en het feit is  Volgende:  Korting. Om aan de behoeften van industriële productie te voldoen en de dompelpomp te maken om het ideale gebruikseffect te bereiken, is nauwkeurige en redelijke selectie zeer belangrijk. Om de pomp redelijk en correct te selecteren, moeten de volgende aspecten worden overwogen: Selectie van de vorm van de schachtafdichting: schachtafdichting van dompelmestpomp

etiket:
5antwoorden
Liu Qian
2vloer-- · 2023-08-19 11:17:55

Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Fabricage en in
3vloer-- · 2023-08-19 11:27:34

Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Dou Qiheng
4vloer-- · 2023-08-19 12:17:51

Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Zie meer
Shi Zhongge
5vloer-- · 2023-08-19 13:09:00

Haha, Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Onderzoek en on
6vloer-- · 2023-08-19 13:09:17

Palmira.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)