TotonicapanVerticale mestpompAnalyse van de belangrijkste factoren die de duurzaamheid bepalen

2023-08-11 01:02:39loslaten

Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting, die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, is het ook uitgerust met een mengwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaier  Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.Totonicapan,Schade aan het vegen van de kamer; Controleer of er zandafzetting en rioleringsverstopping op de pompbodem is,TotonicapanGebruikte pijpleidingpomp, of er zandafzetting op de zwembadbodem is en of het nodig is om water en slib af te snijden en schoon te maken.  Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.Mangalia.kgm,  De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.  Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, maar het kan volledig in water worden ondergedompeld wanneer het loopt, dus het is een goede keuze  De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, landbouwirrigatie zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.


TotonicapanVerticale mestpompAnalyse van de belangrijkste factoren die de duurzaamheid bepalenapparatuur, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijn  En het wordt gebruikt volgens het in het handboek gespecificeerde quotum.  Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.Welkom bij het informeren,Met behulp van de dompelmestpomp, kan de verzegelende vloeistof .-. MPa hoger dan de druk in de pomp worden geïnjecteerd om lekkage te verzegelen en te verminderen  Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.


TotonicapanVerticale mestpompAnalyse van de belangrijkste factoren die de duurzaamheid bepalen  Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.Inspectie milieu,  De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.  Structurele kenmerken van horizontale modderpomp: De ah, HH en L-type modderpompen bij het pomphoofd zijn van dubbele pompshellstructuur dat wil zeggen, het pomplichaam en de dekking zijn uitgerust met vervangbare slijtvaste metaalvoering, en de stroompassagecomponenten zoals waaier, schede en bewakingsplaat zijn gemaakt van hoog chroomslijtbestendig metaal. Het pomplichaam en de dekking zijn gemaakt van grijs gietijzer volgens de werkdruk  Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.Totonicapan,  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven,Totonicapanslibpomp,TotonicapanQJ dompelpomp, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden  de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezen

etiket:
5antwoorden
Overleg onroere
2vloer-- · 2023-08-11 08:19:05

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden TotonicapanVerticale mestpomp erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Zie meer
Oriental Constr
3vloer-- · 2023-08-11 08:51:35

TotonicapanVerticale mestpomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
kaartverkoop
4vloer-- · 2023-08-11 08:58:02

TotonicapanVerticale mestpomp De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Product
5vloer-- · 2023-08-11 09:12:12

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: TotonicapanVerticale mestpomp Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
gas verwarming
6vloer-- · 2023-08-11 09:36:28

Ik heb veel van jullie gekocht TotonicapanVerticale mestpomp en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)