VerstandigVortexpomp en pijpleidingpompBeschrijf kort de belangrijkste punten van bediening en onder

2023-05-12 05:51:00loslaten

  Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt,VerstandigVerticale zware mestpomp, zal het zeker minder werk doen en zal de stroom dienovereenkomstig worden verminderd. Pompvermogen (kw) = kop (m) &tijden; Stroom (m/s) &tijden; De zwaartekracht van de vloeistof (kg/m voor water) gedeeld door (vermogensconversiefactor) gedeeld door het rendement van de pomp (ongeveer  Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.Verstandig,  de waterzuiveringsapparatuur moet worden geselecteerd op basis van vijf keer van het relatief grote waterverbruik per uur.  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgatenBayaguana.kgm,  Wat?  De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.  De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten


VerstandigVortexpomp en pijpleidingpompBeschrijf kort de belangrijkste punten van bediening en onderhoudIn geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.  Vrienden die zich meer zorgen maken over deze kwestie kunnen hun zorgen wegnemen.  Er is ook een eenvoudige methode om de trillingsfrequentie van de pomp door trillingsmethode te meten. Bij gebruik van één methode kunnen er echter enkele fouten in de meetresultaten zijn. Wanneer veel apparatuur wordt gebruikt, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten beïnvloeden. Daarom is het in feite vooraltechnische dienst,  Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is,VerstandigPijpleidingspomplichaam, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.  Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken  Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.


VerstandigVortexpomp en pijpleidingpompBeschrijf kort de belangrijkste punten van bediening en onderhoud  In principe zijn de redenen voor de motorverwarming van de dompelmestpomp de bovenstaande punten. Als de motorverwarming optreedt, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, mensen die elektriciteit niet kennen, deze niet zelf moeten repareren,plan,  Flexibiliteit. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Het is geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, sint en restanten. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.  Het is niet toegestaan de elektrische pomp lange tijd onder de voorwaarde van lage lift te gebruiken (over het algemeen mag de werkende lift niet minder zijn dan % van de nominale lift),VerstandigDuiken met rioolwaterpompen, die binnen het aanbevolen werkliftplan zoveel mogelijk moet worden gecontroleerd om te voorkomen dat de elektrische pomp de motor uitbrandt als gevolg van overbelasting. Pompen zonder zelfcirculerende koelapparatuur voorkomen dat ze allemaal langdurig aan water worden blootgesteld  De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.Verstandig,  Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.  Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.  Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.

etiket:
5antwoorden
Hongling Tradin
2vloer-- · 2023-05-12 07:33:26

Ik zal het in de toekomst kopen VerstandigVortexpomp en pijpleidingpomp en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Wang Zhannong
3vloer-- · 2023-05-12 07:46:07

Net betaald, wanneer komt VerstandigVortexpomp en pijpleidingpomp aan, baas.

Zie meer
Liu Baokang
4vloer-- · 2023-05-12 13:25:33

Kunt u mij VerstandigVortexpomp en pijpleidingpomp gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Liu Shupo
5vloer-- · 2023-05-12 13:25:52

VerstandigVortexpomp en pijpleidingpomp Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan VerstandigVortexpomp en pijpleidingpomp goedkoper zijn?

Zie meer
Jianlang Chungu
6vloer-- · 2023-05-12 13:58:23

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, VerstandigVortexpomp en pijpleidingpomp in principe tevreden.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)