Riet inktvisAnalyse van transformatorenEr zijn verschillende belangrijke stappen bij de installatie:

2023-05-10 03:25:39loslaten

Riet inktvisOlie dompelde transformator 1600KVA,

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.Riet inktvis,Onderhoudsinhoud van de transformatorVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.Pune,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.Verschillende afleidingsmethoden, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Riet inktvisAnalyse van transformatorenEr zijn verschillende belangrijke stappen bij de installatie:Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.lekkage van olie op elektrische lasstandInspectie milieu,Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,Riet inktvisOlie dompelde transformator 2500kVA, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Riet inktvisAnalyse van transformatorenEr zijn verschillende belangrijke stappen bij de installatie:Verminderde isoleringInspectie van de steekproef, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.Dry type transformator bedrijfRiet inktvis,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

etiket:
6antwoorden
Communicatie pr
2vloer-- · 2023-05-10 10:42:47

Riet inktvisAnalyse van transformatoren Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan Riet inktvisAnalyse van transformatoren goedkoper zijn?

Zie meer
Zhang Kanglong
3vloer-- · 2023-05-10 10:47:36

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Riet inktvisAnalyse van transformatoren kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Tang Qiuming
4vloer-- · 2023-05-10 11:23:57

Eindelijk gekregen Riet inktvisAnalyse van transformatoren Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
R&D-service van
5vloer-- · 2023-05-10 11:42:30

Net gekocht Riet inktvisAnalyse van transformatoren, de kwaliteit van het vakmanschap is nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Xing Shijie
6vloer-- · 2023-05-10 11:55:16

Riet inktvisAnalyse van transformatoren Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Huitai Fire Tec
7vloer-- · 2023-05-10 12:11:25

Sinds de laatste keer dat ik uw Riet inktvisAnalyse van transformatoren kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)