San MartinOnderdompelde drijfmestpomp met lange asRespecteer klanten

2023-05-09 01:08:25loslaten

  Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.om mensen te vermijdenSan Martin,  De WQ dompelpomp heeft compacte algemene structuur, klein volume, laag geluid, waardoor de projectkosten aanzienlijk worden verminderd.  Bovendien zal de gelekte brandbare, explosieve en giftige vloeistof brand,San MartinOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, explosie en vergiftiging veroorzaken, en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.Hoeenyong.,  Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt  De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën,San MartinCentrifugale mestpomp, met name in de mijnbouw, chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerd  Daarom kan de juiste selectie van schachtafdichting de veilige en stabiele werking van mestpomp verzekeren.


San MartinOnderdompelde drijfmestpomp met lange asRespecteer klanten  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.  De variabele snelheidsverrichting van schroefpomp wordt gebruikt in rioleringsinstallaties. Schroefpomp wordt over het algemeen samen met slibdehydrator gebruikt. Of het nu gaat om het transport van te behandelen slib of flocculant, het heeft strikte controle op de stroom van transmissiemedium.ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.Dienst eerst,ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,  De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.  Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,


San MartinOnderdompelde drijfmestpomp met lange asRespecteer klanten  Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.productiekosten,  De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.  Of poortklep,San MartinVerticale mestpomp, terugslagklep, bodemklep, ontluchtingsklep, drukmeter enz. vereist zijnly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.San Martin,De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen, milieubescherming elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta's van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, enz.  Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een egerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!

etiket:
3antwoorden
Haijian Enginee
2vloer-- · 2023-05-09 08:43:53

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht San MartinOnderdompelde drijfmestpomp met lange as. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
Huang Yanwei
3vloer-- · 2023-05-09 08:54:44

Uw bedrijf San MartinOnderdompelde drijfmestpomp met lange as heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Zhang Junsheng
4vloer-- · 2023-05-09 09:39:15

Na lang naar de jouwe San MartinOnderdompelde drijfmestpomp met lange as gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)