Brooke op de heideElektrische transformatorErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en const

2023-05-09 00:15:49loslaten

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling,Brooke op de heideOverdracht van de testinhoud van droge transformatoren, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.Dry type transformator bedrijfBrooke op de heide,Verhoging van het proces van droge transformator?Het geluid van droge transformator komt vanJinotega.,In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk voor zover mogelijk,Brooke op de heidePrijs van 1600KVA-transformator, te verminderen.De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Brooke op de heideElektrische transformatorErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en constructiemethodenDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.fabrikant,Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.


Brooke op de heideElektrische transformatorErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en constructiemethodenLosse kernschroefDoel van het project,Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën,Brooke op de heideHoeveel is droge testtransformator, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.lekkage van olie op elektrische lasstandBrooke op de heide,In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

etiket:
6antwoorden
Reclamebureau v
2vloer-- · 2023-05-09 07:24:16

Brooke op de heideElektrische transformator Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Brug technisch
3vloer-- · 2023-05-09 07:33:12

Brooke op de heideElektrische transformator De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
apparatuur voor
4vloer-- · 2023-05-09 07:39:27

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Brooke op de heideElektrische transformator is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Baishihui Stone
5vloer-- · 2023-05-09 07:41:04

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Brooke op de heideElektrische transformator afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
Product
6vloer-- · 2023-05-09 08:27:20

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Brooke op de heideElektrische transformator geleerd, bedankt!

Zie meer
tong jin tradin
7vloer-- · 2023-05-09 08:49:16

Sinds de laatste keer dat ik uw Brooke op de heideElektrische transformator kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)