CubaOnderdompelbare niet verstoppende modderpompProblemen die aandacht behoeven bij seizoensgebruik

2023-05-07 00:53:27loslaten

  Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange schacht over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en thCuba,  De redenen voor overmatig vermogensverlies zijn als volgt: de loopsnelheid van de schroefstang is te hoog.  Met de continue ontwikkeling van modderpomptechnologie heeft de dompelmodderpomp ook op de marktvraag gereageerd. Tegelijkertijd is dit type pomp vooral geschikt voor de diepte waar de verticale mestpomp niet kan werken. Let op bij het gebruik van de apparatuur. De dompelbare modderpomp kan werken als zijn diepte minder dan m is, maar het overschrijdtAgdam.,  Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.  Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.  Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de watervoorziening is niet voldaan de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.


CubaOnderdompelbare niet verstoppende modderpompProblemen die aandacht behoeven bij seizoensgebruik  Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd,CubaExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal,CubaSchroef diepe put pomp, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.  De mechanische afdichting keurt een nieuw type hard corrosiebestendig wolfraamtitanaatmateriaal goed, dat de pomp veilig en onophoudelijk kan laten werken voor meer dan d~ uren.  Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vindenBeheer van apparatuur  Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?  Als er andere stoffen verstopt zijn, wordt de pomp niet gevuld met water. Wanneer dit weer gebeurt, moeten technici het vloeistofniveau in de pompsump goed aanpassen op een juiste hoogte en de waaier controleren. In geval van beschadiging of veroudering, moet het op tijd worden vervangen, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichting


CubaOnderdompelbare niet verstoppende modderpompProblemen die aandacht behoeven bij seizoensgebruik  Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,waar,  Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken,CubaVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.  Realiseer gecentraliseerd beheer. Bij de toepassing van meerdere brandpompen kan de inzet van brandpompen gedecentraliseerd zijn, en de werkomgeving van brandpompen is vaak complex, dus het is zeer moeilijk om handmatig beheer goed te keuren. cf brandcontrolekabinet kan gecentraliseerd beheer van meerdere brandpompen, met verrichting realiseren  Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpompCuba,  Koolstof, bouwmaterialen, chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta's die vaste deeltjes bevatten.  Met water kun je beginnen met werken.  Bevorder de continue uitbreiding van de verkoopnetwerkgroep.

etiket:
4antwoorden
Jianlang Chungu
2vloer-- · 2023-05-07 08:02:54

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, CubaOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Jinlong Bentoni
3vloer-- · 2023-05-07 08:02:55

Ja, CubaOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

Zie meer
Professioneel g
4vloer-- · 2023-05-07 08:09:16

CubaOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp Levering is zo snel, te efficiënt, het product is ontvangen, geef je een goede opmerking.

Zie meer
Zhao Jinquan
5vloer-- · 2023-05-07 09:46:07

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in CubaOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)