Cambita Garabitos.QJ dompelpompOorzaak analyse en schema bespreking van blokkerende fout

2023-04-26 14:05:09loslaten

  Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.Cambita Garabitos.,  Wanneer de diepe waterpomp in water voor gebruik wordt geplaatst let op om de kabel te beschermen. De kabel mag niet worden gestrest om schade te voorkomen. Het hefgewicht van de gebruikte hefinrichting (zoals statief, hijstoestel of elektrische hijstoestel) moet groter zijn dan het gewicht van de dompelpomp, en voldoende ruimte moet worden gereserveerd. Een hout dat met een touw aan de putkop is gebonden  Nochtans, is er ook een nadeel van het gebruik van het hulpwaaier verzegelende systeem, dat wil zeggen,Cambita Garabitos.Dompelrioolwaterpomp, het neemt enige energie op de hulpwaaier van de dompelbare drijfmestpomp, die over het algemeen ongeveer %. Maar zolang de planning redelijk is, kan dit deel van de verloren stroom worden verminderd. De modderpomp is hoofdzakelijk van toepassing op elektrische macht, metallurgie en kolenMilwaukee.,  Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.  Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.  Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.


Cambita Garabitos.QJ dompelpompOorzaak analyse en schema bespreking van blokkerende fout  Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.  Pijpleiding enkeltraps enkelvoudige zuig chemische pomp. Pijpleidingspomp gebruikt voor het vervoeren van chemische corrosieve vloeistof in textiel, farmaceutische, gezondheid, voedsel, chemische stof, aardolie, met de diensttemperatuur niet hoger dan ° C. Het is een ideaal product om de traditionele chemische pomp te vervangen.  De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines,  Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?  Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar,Cambita Garabitos.slibpomp, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, katoengaren, enz.  De hulpmeng- of sproeiinrichting moet zijn uitgerust voor een gemakkelijkere bediening. Wanneer de motor wordt ondergedompeld, is er geen behoefte om complexe grondbescherming en vaste apparaten te bouwen, en het beheer is gemakkelijker. De mengwaaier neemt direct contact op met het afzettingsoppervlak en regelt de concentratie via de duikdiepte, zodat de concentratiecontrole vrijer is. Direct ondergedompelde apparatuur


Cambita Garabitos.QJ dompelpompOorzaak analyse en schema bespreking van blokkerende fout  Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.Eerst de klant.,  Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.  Als het riool vezelobjecten zoals handschoenen bevat,Cambita Garabitos.Vuur diepe waterpomp, raden wij aan dat de snijdende dompelpomp  De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.Cambita Garabitos.,  Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.  De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.  Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.

etiket:
4antwoorden
Jinlong Bentoni
2vloer-- · 2023-04-26 14:17:45

Cambita Garabitos.QJ dompelpomp Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
Omgevingstechno
3vloer-- · 2023-04-26 14:53:41

Cambita Garabitos.QJ dompelpomp Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Deqing Cheng Tr
4vloer-- · 2023-04-26 15:05:49

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht Cambita Garabitos.QJ dompelpomp. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
prestatieplanni
5vloer-- · 2023-04-26 16:03:57

Ik zal het in de toekomst kopen Cambita Garabitos.QJ dompelpomp en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)