MelkElektrische elektronische apparatuurWaarop moet worden gelet tijdens installatie en onderhoud

2023-03-24 08:49:45loslaten

MelkGrondstof voor transformatoren met olieonderdompeling,

Dry type transformator bedrijfDry type transformator bedrijfMelk,De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Percut.,Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Look van olie van de radiator


MelkElektrische elektronische apparatuurWaarop moet worden gelet tijdens installatie en onderhoudAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,MelkOverbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.index,MelkYuxi transformator,De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


MelkElektrische elektronische apparatuurWaarop moet worden gelet tijdens installatie en onderhoudVerspreiding van het geluid van droge transformatorWelkom bij het informeren,Look van olie van gietijzeren delenAls er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is verf dan het beschadigde deel.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.Melk,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

etiket:
3antwoorden
Weidong
2vloer-- · 2023-03-24 09:15:59

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt MelkElektrische elektronische apparatuur, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Omheining van h
3vloer-- · 2023-03-24 10:05:59

Ik heb veel van jullie gekocht MelkElektrische elektronische apparatuur en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Li Qiaoyin
4vloer-- · 2023-03-24 10:07:35

MelkElektrische elektronische apparatuurJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)