Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerInspectie- en vervangingsopera

2023-03-21 02:46:17loslaten

Geluidsoplossing van droge transformatorenDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Kapfenberg.,Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Monteria.kgm,Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!lekkage van olie op elektrische lasstand


Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerInspectie- en vervangingsoperatieHoe de uitval van droge transformator te verminderen?Hoe de droge transformator te onderhouden?Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren en dan trekken we het oliemonster.Inspectie milieu,Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen,Kapfenberg.Tabel voor de berekening van transformatoren, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerInspectie- en vervangingsoperatieOorzaken van brand in transformatorOntwikkeling van de markt,) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenKapfenberg.,Kapfenberg.100 kW droge transformator,I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,Kapfenberg.Transformer-krachttransmissie en ontsteking, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

etiket:
5antwoorden
Accessoires voo
2vloer-- · 2023-03-21 10:01:40

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
hing een co., l
3vloer-- · 2023-03-21 10:02:38

Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Productie en ve
4vloer-- · 2023-03-21 11:07:53

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer

Zie meer
Exclusief aardo
5vloer-- · 2023-03-21 11:22:05

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Xuhuan Wire Mes
6vloer-- · 2023-03-21 11:45:35

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Kapfenberg.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)