Kolcha.transformator met hoge stroomWijze van wegen

2023-03-21 02:17:58loslaten

effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator

Het zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor,Kolcha.Energietransformator 200KVA prijs, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:Kolcha.,Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is,Kolcha.Prijs van 400KVA droge transformator,Kolcha.Intelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.Mstsislaw.kgm,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?lekkage van olie bij loopflensHoeveel kost de transformator?


Kolcha.transformator met hoge stroomWijze van wegenZorgvuldig onderhoud en isolatie schadeOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Prijs,Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


Kolcha.transformator met hoge stroomWijze van wegenVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.verbruik,Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorMet de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.Kolcha.,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

etiket:
6antwoorden
jinran metalen
2vloer-- · 2023-03-21 09:25:11

Ik heb veel van jullie gekocht Kolcha.transformator met hoge stroom en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Tengze Electric
3vloer-- · 2023-03-21 09:28:39

Kolcha.transformator met hoge stroomHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Vervaardiging v
4vloer-- · 2023-03-21 09:31:39

Kolcha.transformator met hoge stroomHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Qianrang Ancien
5vloer-- · 2023-03-21 09:48:29

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Kolcha.transformator met hoge stroom Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
condensor
6vloer-- · 2023-03-21 10:51:12

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Anxin Technolog
7vloer-- · 2023-03-21 11:15:35

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Kolcha.transformator met hoge stroom

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)