Farola.kgmTransformer driefasetransformatorHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?

2023-03-21 01:58:37loslaten

Korte invoering van de nullijn van de transformatorNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Farola.kgm,De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.Olavarria.kgm,Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Farola.kgmTransformer driefasetransformatorHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?lekkage van zegelolieOvertemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.Informatie-aanbeveling,De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,Farola.kgmTest van droge transformatoren, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig,Farola.kgmPrijslijst van de 630kVA box type transformator, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.


Farola.kgmTransformer driefasetransformatorHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is,Farola.kgmHoeveel is 630 box transformator, en er mag geen vuil zijn.Hoge waarde,Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Farola.kgm,Elektrische transformatorFabriek voor droge transformatorenIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

etiket:
6antwoorden
Groot- en detai
2vloer-- · 2023-03-21 09:06:38

Na lang naar de jouwe Farola.kgmTransformer driefasetransformator gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
olie gewassen
3vloer-- · 2023-03-21 09:18:43
Bout
4vloer-- · 2023-03-21 09:24:29

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt Farola.kgmTransformer driefasetransformator, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Verse lucht sys
5vloer-- · 2023-03-21 09:41:05

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Farola.kgmTransformer driefasetransformator levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Peng Hainan
6vloer-- · 2023-03-21 10:13:23

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Farola.kgmTransformer driefasetransformator, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Metal Products
7vloer-- · 2023-03-21 10:43:14

Farola.kgmTransformer driefasetransformator Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)