Elbasan.6kV distributietransformatorOver de keuze van de installatie

2023-03-21 01:39:14loslaten

is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.Elbasan.,Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Elbasan.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Chiquimula,Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.Wat is de belangrijke rol van de transformatorII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


Elbasan.6kV distributietransformatorOver de keuze van de installatieLook van olie van de radiatorOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen,Elbasan.Specificatie van de capaciteit van de transformator, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.Vallende buitenlandse zaken en piercingEerlijk beheer,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Elbasan.6kV distributietransformatorOver de keuze van de installatieDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.Eerlijkheid is de basis,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Voor olie-transformator olie aanvulling,Elbasan.De droge transformator is goed., ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;Elbasan., het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

etiket:
5antwoorden
Ontwikkeling en
2vloer-- · 2023-03-21 08:46:09

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt Elbasan.6kV distributietransformator, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Xing Shijie
3vloer-- · 2023-03-21 09:38:05

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Zie meer
Ketels, Koeltor
4vloer-- · 2023-03-21 09:39:07

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Elbasan.6kV distributietransformator geleerd, bedankt!

Zie meer
Zeehonden en ze
5vloer-- · 2023-03-21 10:05:47

Elbasan.6kV distributietransformator Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
Hanghui Technol
6vloer-- · 2023-03-21 10:07:23

Ik zal het in de toekomst kopen Elbasan.6kV distributietransformator en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)