Wolfsberg.Distributieapparatuur voor omzettersAnalyseer de oorzaak van blaarvorming op de muur

2023-03-19 03:19:34loslaten

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenWolfsberg.,Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.Wiringwijze van droge transformator:Oproep,Natuurlijk,Wolfsberg.Distributieapparatuur voor omzetters, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Verspreiding van het geluid van droge transformatorBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren


Wolfsberg.Distributieapparatuur voor omzettersAnalyseer de oorzaak van blaarvorming op de muurIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Wolfsberg.Hoge efficiëntie en energiebesparende transformator, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenKwaliteitsdocumenten,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Wolfsberg.Distributieapparatuur voor omzettersAnalyseer de oorzaak van blaarvorming op de muurlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemetermiddelen,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand,Wolfsberg.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;De interne markt voor transformatoren is traagExploitatie van gesmolten transformatorWolfsberg.,Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.Look van olie van de radiator

etiket:
3antwoorden
Dazang Machiner
2vloer-- · 2023-03-19 10:53:33

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Wolfsberg.Distributieapparatuur voor omzetters is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Schakelbesturin
3vloer-- · 2023-03-19 10:55:31

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Wolfsberg.Distributieapparatuur voor omzetters levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
auto bemiddelin
4vloer-- · 2023-03-19 11:47:16

De eerste online aankoop Wolfsberg.Distributieapparatuur voor omzetters. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)