Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompenIs het van hoge ontwikkelingswaarde

2023-03-19 01:17:32loslaten

  Wat is de oplossing voor deze situatie?  Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.Turrialba.kgm,  Om aan de gebruiksvereisten van drijfmestpompen in verschillende industriële gebieden en arbeidsomstandigheden te voldoen, hebben we voortdurend onderzoek, ontwikkeling en verbetering uitgevoerd, zodat we verschillende reeksen hebben, elke reeks een verscheidenheid van specificaties en modellen heeft, en verschillende reeksen producten hebben verschillende prestaties en s. Lees er hieronder meer overProduct, en de dompelmestpomp is een nieuw ontwikkeld product volgens de marktvraagSamborondon,  Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt, zal het zeker minder werk doen en zal de stroom dienovereenkomstig worden verminderd. Pompvermogen (kw) = kop (m) &tijden; Stroom (m/s) &tijden; De zwaartekracht van de vloeistof (kg/m voor water) gedeeld door (vermogensconversiefactor) gedeeld door het rendement van de pomp (ongeveer  De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.  Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.


Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompenIs het van hoge ontwikkelingswaardeIn de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.  eisen voor zuigfilterpijp  Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor  Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manier  Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier, zodat moet de pomp meer energie verbruiken om de wrijving en weerstand veroorzaakt door het oppervlak te verminderen wanneer het draait. Water zal het langzaam overwinnen terwijl het stroomt


Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompenIs het van hoge ontwikkelingswaarde  De waterpomp kan worden gebruikt om schoon water zonder onzuiverheden te vervoeren en onder druk te zetten, zoals appartement, woning, villa watervoorziening, fabriekswatervoorziening, drinkwatersysteem en waterbehandeling. Kortom, er zijn veel toepassingen.Online raadpleging,  In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.  Controleer de waterpomp: het is mogelijk dat de selectie van de waterpomp niet overeenkomt met de motor, waardoor de temperatuur van de motor te hoog wordt na langdurige werking; Het is ook mogelijk dat de werktijd de gespecificeerde werktijd van de motor overschrijdt. Op dit moment moeten de gebruikstijd en -tijden strikt worden beperkt, moet de juiste thermische bescherming worden geselecteerd, en  De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp,Turrialba.kgmQJ dompelpomp, de lagerstandaard, de ononderbroken werktijd het aantal stops en starts van de pomp, de omringende omgeving en de werktemperatuur. Daarom is het noodzakelijk om geleidelijk de ervaring op te bouwen en gladde olie toe te voegen op een redelijke en tijdige manier.Turrialba.kgm,Turrialba.kgmPomp voor boorvloeistof,  Redelijk.  Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.  Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

etiket:
5antwoorden
Regius Landscha
2vloer-- · 2023-03-19 09:09:56

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
Ontwikkeling va
3vloer-- · 2023-03-19 09:34:43

Heb je Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen? Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompenWat is de spotprijs

Zie meer
Yingzhen Intell
4vloer-- · 2023-03-19 09:49:05

Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompenJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Productie van s
5vloer-- · 2023-03-19 10:00:24

De samenwerking met u is echt goed, Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Zie meer
Oriental Automo
6vloer-- · 2023-03-19 10:00:31

Haha. Turrialba.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)