Azua de CompostelaBodemmestpompVier punten zijn vereist bij de toepassing van

2023-03-19 00:39:10loslaten

  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manier  Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.Azua de Compostela,  Het controlekabinet van de brandpomp heeft over het algemeen twee controlemodi: één is brandkraan controle, en de andere is spuitpomp controle. Het werkprincipe van de schakelkast van de spuitpomp is dat de drukregelaar met een normaal open contact wordt ontworpen. Wanneer het drukrelais werkt als gevolg van het drukverschil,Azua de CompostelaCirculerende warmwaterpomp, verplaatst het controlecircuit het hoofdcircuit  bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.San Carlos,  Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren enefers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)  Om de apparatuur beter te laten presteren bij gebruik, maar dit moet ook gebaseerd zijn op het werkingsprincipe. Het kan niet naar wens worden aangepast wanneer het is geoptimaliseerd.


Azua de CompostelaBodemmestpompVier punten zijn vereist bij de toepassing van  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven,Azua de CompostelaZD-modderpomp, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken,Azua de CompostelaVerticale mestpomp, zal de bevestigingsmoer op de as worden  Er zijn twee verschillende installatiemethoden, vast automatisch koppelingsinstallatiesysteem en mobiel vrij installatiesysteem.  We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.Ontwikkeling van de markt, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik  Wat is de oplossing voor deze situatie?  Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding draai dan de moer vast met een moersleutel. als


Azua de CompostelaBodemmestpompVier punten zijn vereist bij de toepassing van  Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.Toediening,  Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.  Trek de klemmen vast.  Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.Azua de Compostela,  Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.  Het nut en de duurzaamheid van het gebruiksmodel, dus de polymeercomposietmaterialen worden over het algemeen gebruikt in de productie.  Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is, dat wil zeggen, kan de traditionele modderpomp niet worden geïnstalleerd en in werking worden gesteld, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.

etiket:
6antwoorden
Yang Xuexue
2vloer-- · 2023-03-19 08:09:23

Azua de CompostelaBodemmestpompJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Haijian Enginee
3vloer-- · 2023-03-19 08:10:14

Azua de CompostelaBodemmestpomp Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Zie meer
Qian Rongcui
4vloer-- · 2023-03-19 08:17:35

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Azua de CompostelaBodemmestpomp De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Junxuan Wire Me
5vloer-- · 2023-03-19 08:22:35

Na lang naar de jouwe Azua de CompostelaBodemmestpomp gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
Chang Hongxin
6vloer-- · 2023-03-19 09:29:36

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Azua de CompostelaBodemmestpomp inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
waterkoker
7vloer-- · 2023-03-19 09:33:55

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Azua de CompostelaBodemmestpomp

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)