Moca.Baigang diepe put pompVersterking van de opleiding van O & versterker; versterker; D talent

2023-03-18 21:13:24loslaten

  Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin katoengaren, enz.  Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.Moca.,  optimale watertoevoer van put m/h  Ratenverlies, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.Dimona.,Moca.Corrosieve pijpleidingpomp,  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgatenzeer nauwkeurig.  Pomp, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum


Moca.Baigang diepe put pompVersterking van de opleiding van O & versterker; versterker; D talenten  Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven  Transportmedia die grote vaste deeltjes bevatten, zoals slib, modder, steenkoolmodder, zand en grind. .Totale kosten,  Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.  Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik  Controleer of het vervangen moet worden.  Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.


Moca.Baigang diepe put pompVersterking van de opleiding van O & versterker; versterker; D talenten  In principe zijn de redenen voor de motorverwarming van de dompelmestpomp de bovenstaande punten. Als de motorverwarming optreedt, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, deze niet zelf moeten repareren,Verbetering van de kwaliteit,  Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.  QW (WQ) niet verstoppende dompelrioolpomp QW (WQ) niet verstoppende dompelrioolpomp IV. de dompelrioolpomp gebruikt V voeding,Moca.Dompelpomp kan afvalwater pompen, zal deze niet starten. In dit geval moet een professionele elektricien worden gevraagd om een klem op ampèremeter of een dompelpompbesturing te gebruiken  Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier,Moca.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschopMoca.  Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.  Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.  Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

etiket:
4antwoorden
Dazhitong Machi
2vloer-- · 2023-03-18 21:26:57

Het is alle lof waard, echt goed, Moca.Baigang diepe put pomp Ik vind het erg leuk.

Zie meer
Qiao Haonan
3vloer-- · 2023-03-18 22:12:15

Ik zal het in de toekomst kopen Moca.Baigang diepe put pomp en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Onderzoek en on
4vloer-- · 2023-03-18 22:42:49

Moca.Baigang diepe put pomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
R&D en verkoop
5vloer-- · 2023-03-18 23:13:23

Uw bedrijf Moca.Baigang diepe put pomp heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)