San Pablo.Fabriek voor vierkante buizenAnalyse van het productieproces

2023-02-13 02:01:12loslaten

De precisiebinnendiameter van vierkante buizen voor hydraulische en pneumatische cilinders (gb-) zijn koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buizen met precisie binnendiameter voor hydraulische en pneumatische cilinders.De hogedrukoliepijp voor dieselmotor (gb-) is een vierkantleiding voor een hogedrukpijp van dieselmotoren.San Pablo.,roestvrij staal qb vierkante pijp voor het transport van vloeistof, Standard No.: gbt-. De representatieve materialen zijn Cr crni crni cr crninb, crnimo, enz.,San Pablo.Fabrikant van gegalvaniseerde vierkante pijp, die voornamelijk worden gebruikt voor het vervoer van corrosieve media onder lage druk.A. stalen van vierkante buizen: a) koolstofconstructiestaal van hoge kwaliteit; b) gelegeerd structureel staal; c) Lentestaal; d) eenvoudig snijdend staal; e) Bearing Steel; f) Structureel staal van hoge kwaliteit voor specifieke doeleinden.Al QasimName,Het is het proces van het tekenen van het boorgat van de gewalste metalen blanco (vorm, pijp, product, enz.) in een sectie om de lengte te verminderen en te vergroten. Het wordt meestal gebruikt voor koude verwerking.Genormaliseerd: A. parelstaal; Bainitisch staal; c. Martensisch staal; D. Austenitisch staal.Het lassen van naadloze lassen is naadloos om gelaste ellebogen te maken. Na het malen en beitsen, zandstralen, is er geen teken van lassen op het oppervlak. Zelfs met behulp van geavanceerde foutdetectieapparatuur, kan niet worden gezien dat ze gelaste ellebogen zijn.


San Pablo.Fabriek voor vierkante buizenAnalyse van het productieprocesDe inspectieposten, de bemonsteringshoeveelheid, de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.Tijdens de opslag van vierkante buizen, aandacht besteden aan de stapeling lagen van vierkante buizen om lokale belasting te voorkomen aan het einde van de buis veroorzaakt door te veel lagen,Buizen van vierkante buizen voor ketels met lage en middelhoge druk (gb-) zijn van hoge kwaliteit, van koolstofstructuur staal,San Pablo.Hoeveel kost de verwerking van gegalvaniseerde vierkante buis, warm gewalst en koud getrokken (gewalst) vierkante buizen voor oververhitte stoombuizen, kokende waterbuizen voor ketels met lage en middelhoge druk van verschillende structuren en oververhitte stoombuizen,San Pablo.Galvaniseerde ronde pijp met pijp, grote rookbuizen kleine rookbuizen en boogbakstenen buizen voor locomotieven. (gb- is een hoogwaardig koolstofstaal, gelegeerd staal en roestvrij hittebestendig stalen vierkante buis voor het verwarmen van boilers met hoge druk en boven. Hoge druk vierkante buis voor chemische kunstmestapparatuur (GB - is een hoogwaardig koolstofstaal en gelegeerd staal vierkante buis geschikt voor chemische apparatuur en pijpleidingen met bedrijfstemperatuur van ~ ~; en werkdruk van ~ mA.Het sproeien (het gooien) van de Derusting (het gooien) is dat de hogekrachtmotor het sproei- (gooien) blad met hoge snelheid laat draaien, zodat het stalen zand, stalen schot, ijzerdraad, mineralen en andere slijpmiddelen kunnen worden gespoten (gegooid) op het oppervlak van de vierkante buis onder de werking van centrifugale kracht, die niet alleen roest oxiden en vuil volledig kan verwijderen, maar ook de vierkante buis onder de gewelddadige impact en kracht van de schaafwonden, Het kan ook de vereiste uniforme ruwheid bereiken.Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van qb vierkante buis. Lege bocht kan ook R && amp buigen; amp; Het; .T zonder fractuur van de pijpwand.


San Pablo.Fabriek voor vierkante buizenAnalyse van het productieprocesFunctionele index analyse van qb vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV) van qb vierkante buis. Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.Briljantie aanmaken,Vierkantsbuis heeft een breed scala van toepassingsgebieden. Het belangrijkste veld is de bouwnijverheid, die de ontwikkeling van de economische bouw bevordert. Omdat het productieproces van een vierkant buisgat anders is, is het ontwerp van een vierkant buisgat ook anders. Vervolgens zal ik in detail de types van het ontwerp van een buisgat hieronder introduceren.Doe een goed werk in de volgende aspecten om effectief de levensduur van vierkante buizen te verbeterenDerusting voor het bouwproces van epoxy ethyleen, fenol en andere coatings die gewoonlijk voor vierkante leidingen worden gebruikt, is het oppervlak van vierkante leidingen in het algemeen vereist om dicht bij de witte kwaliteit te komen (SA). De praktijk heeft aangetoond dat bijna alle oxyde schaal, roest en andere vuil kunnen worden verwijderd door gebruik te maken van deze Derusting kwaliteit, en de diepte van verankering graan kan ~ mu; m, die volledig voldoet aan de eisen van hechting tussen laag en vierkante pijp Het procédé kan voldoen aan de technische omstandigheden van bijna wit niveau (SA) met lage exploitatiekosten en stabiele en betrouwbare kwaliteit.San Pablo.,Giet het ruwijzer voor de staalproductie in de staaloven volgens het gespecificeerde procédé om staal te verkrijgen. De producten van staal omvatten ingots, behandeld door zandstralen, het schieten of het beitsen, is relatief schoon, en de oxyde schaal en roest worden verwijderd, wat de hechting van de coating verbetert. Wanneer de installatie zonder voorbehoud zandstralen en schieten aanneemt, kan de handmatige en mechanische ontstoffingen worden gebruikt, maar moet het kwaliteitsniveau van de afzuiging worden bereikt.Genormaliseerd: A. parelstaal; Bainitisch staal; c. Martensisch staal; D. Austenitisch staal.

etiket:
4antwoorden
Verkoop van com
2vloer-- · 2023-02-13 09:41:05

San Pablo.Fabriek voor vierkante buizen Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Zie meer
Ontwikkeling va
3vloer-- · 2023-02-13 09:45:11

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, San Pablo.Fabriek voor vierkante buizen Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Hongwei Power C
4vloer-- · 2023-02-13 09:55:38

Steun elkaar! Tot ziens San Pablo.Fabriek voor vierkante buizen, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Gaoyan Pump and
5vloer-- · 2023-02-13 10:00:49

San Pablo.Fabriek voor vierkante buizen Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)