Yaguajay.kgmVuur diepe waterpompBevorderingsregeling voorgesteld vanuit het perspectief van

2023-02-08 01:02:36loslaten

  Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd,Yaguajay.kgmPijpleidingspomplichaam, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.  De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken,Yaguajay.kgmExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.Yaguajay.kgmde exploitatiekosten dekken. De uitlaat van deze serie pompen kan onder hoeken worden geïnstalleerd  Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukkenDarbasiyahName,In geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.  Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.


Yaguajay.kgmVuur diepe waterpompBevorderingsregeling voorgesteld vanuit het perspectief van  Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.  Realiseer gecentraliseerd beheer. Bij de toepassing van meerdere brandpompen kan de inzet van brandpompen gedecentraliseerd zijn, en de werkomgeving van brandpompen is vaak complex, dus het is zeer moeilijk om handmatig beheer goed te keuren. cf brandcontrolekabinet kan gecentraliseerd beheer van meerdere brandpompen, met verrichting realiseren  Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?hervorming, en dan tegelijkertijd dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd  De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.


Yaguajay.kgmVuur diepe waterpompBevorderingsregeling voorgesteld vanuit het perspectief van  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezenToediening,  Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik  Controleer of het vervangen moet worden.  De motor brandt de wikkeling uit als gevolg van warmteafvoer. De waterpomp moet op elk moment worden opgeheven en verlaagd met de verandering van het waterpeil in de put. In geval van waterreductie of inte  Tijdens het proces moet de apparatuur regelmatig worden onderhouden en gereviseerd om verstopping te voorkomen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de waterpomp voornamelijk gebruikt om water te vervoeren wanneer het wordt gebruikt. Het effect van normale pompen is vaak beter wanneer het wordt gebruikt, maar in feite gebruiken we het op gewone tijdenYaguajay.kgm,  De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.  Het schijfwrijvingsverlies van de drijvende kracht van de drijfmestpomp zal afnemen met de daling van de waaierdiameter,Yaguajay.kgmSchroef diepe put pomp, zodat de pompefficiëntie van de meeste lage specifieke snelheidspompen enigszins zal verbeteren nadat de drijvende kracht is gesneden. Houd na het snijden de bladen tot op zekere hoogte overlappend, en de mate van bladoverlapping zal afnemen met de toevoeging van specifieke snelheid  Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.

etiket:
6antwoorden
Qi Guangde
2vloer-- · 2023-02-08 08:17:41

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, Yaguajay.kgmVuur diepe waterpomp echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
vleesverwerking
3vloer-- · 2023-02-08 08:43:06

Yaguajay.kgmVuur diepe waterpomp De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Zeng Haiqing
4vloer-- · 2023-02-08 08:53:53

Heb je Yaguajay.kgmVuur diepe waterpomp? Yaguajay.kgmVuur diepe waterpompWat is de spotprijs

Zie meer
Klasse A slip
5vloer-- · 2023-02-08 09:06:28

Yaguajay.kgmVuur diepe waterpompZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop

Zie meer
Ontwikkeling va
6vloer-- · 2023-02-08 09:36:41

Kun je me een korting geven de volgende keer dat ik het koop, Yaguajay.kgmVuur diepe waterpomp De kwaliteit is goed en ik zal de baas waarmaken

Zie meer
Gao Long
7vloer-- · 2023-02-08 09:43:29

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit Yaguajay.kgmVuur diepe waterpomp nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)