HerhaaldelijkHH-modderpompWat zijn de manieren om te beschermen

2023-02-07 06:10:18loslaten

  De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en  Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.Herhaaldelijk,  aanraakmethode: raak de pomp aan om de veranderingen van temperatuur, trilling en speling te controleren, om te beoordelen of de pomp defect is.  Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld kan het lege verrichtingspunt worden aangevuld.Boeroendi,  Tegelijkertijd moeten de ondersteunende pijpleidingen in de pompruimte van elasticiteit van trillingsisolatie worden voorzien.  De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerd  Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop


HerhaaldelijkHH-modderpompWat zijn de manieren om te beschermen  Waterstroom in het lager beschadigt het lager.  ontladingseisen voor waterlekkage van de pompzitverpakking  De waterpomp kan worden gebruikt om schoon water zonder onzuiverheden te vervoeren en onder druk te zetten, zoals appartement,HerhaaldelijkVortexpomp en pijpleidingpomp, woning, villa watervoorziening, fabriekswatervoorziening, er zijn veel toepassingen.doel drinkwatersysteem en waterbehandeling. Kortom,  Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?  De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.


HerhaaldelijkHH-modderpompWat zijn de manieren om te beschermen  Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.Aanbeveling en raadpleging,p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp  De reactiekracht zal het axiale motoreinde van de pomp intrekken, resulterend in de botsing tussen de statische ring en de bewegende ring. De slagkracht op dat moment is zeer groot, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.Herhaaldelijk,HerhaaldelijkParameters van de dompelpomp WQ,er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe,HerhaaldelijkBodemmestpomp, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Het is geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en restanten. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.  selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.

etiket:
5antwoorden
Nippon Fine Che
2vloer-- · 2023-02-07 07:12:24

HerhaaldelijkHH-modderpomp Levering is zo snel, te efficiënt, het product is ontvangen, geef je een goede opmerking.

Zie meer
Cloud Space Bui
3vloer-- · 2023-02-07 07:38:58

Het festival komt eraan, kan HerhaaldelijkHH-modderpomp afgeprijsd worden?

Zie meer
Productie van o
4vloer-- · 2023-02-07 07:43:33

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde HerhaaldelijkHH-modderpomp, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Haozi Wire Mesh
5vloer-- · 2023-02-07 07:54:39

Jij HerhaaldelijkHH-modderpomp bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Zie meer
Verwerking en v
6vloer-- · 2023-02-07 13:36:58

Ik heb hem vanmorgen ontvangen en ik vind hem erg leuk. Ik kom de volgende keer, kun je een vriend voorstellen om HerhaaldelijkHH-modderpomp met korting te kopen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)