KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijpLeer over de zes gemeenschappelijke fo

2023-02-07 06:00:36loslaten

dat wil zeggen stalen pijp met gelijke zijlengte. Het is gemaakt van gewalst stripstaal na verwerking.Vierkantsbuis is een zeer goed staal in de economische constructie. Er zijn vele soorten en principes van koud tekenen. U kunt nog steeds een heleboel onvoldoende begrip hebben van het koud trekken principe van de pijp van elkaar. Vervolgens

De vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, zal ik u naar het leren van zijn koud tekenen principe.KomapaName,Na perforatie wordt de ronde tube na elkaar gerold door het rollen, het continu rollen of rollen. Doe de pijp af na de afmeting. De conische boor van de grootmachine draait met hoge snelheid in het stalen embryo om een stalen pijp te vormen. De binnendiameter van de stalen pijp wordt bepaald door de lengte van de buitendiameter van het grootmachine bit. Na de afmeting komt de stalen pijp de koeltoren binnen voor koeling van de water spray. Na afkoeling zal de stalen pijp worden rechtgetrokken. Na het recht wordt de stalen pijp door de riem genomen.Het lassen van vierkante leidingen is geschikt voor de oppervlaktebehandeling van materialen. Het lassen van vierkante leidingen kan worden gebruikt voor keramische, metalen keramische en metalen lassen.Salalah.,Genormaliseerd: A. parelstaal; Bainitisch staal; c. Martensisch staal; D. Austenitisch staal.Voornaamste toepassingen van vierkante buis: vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de elektrische energie-industrie, de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.Trek vierkante buis:


KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijpLeer over de zes gemeenschappelijke fouten en problemenDe reden waarom het is verdeeld in twee soorten is dat chemische reiniging alleen het oppervlak zeer grondig kan reinigen, en het is moeilijk om de gewenste resultaten te bereiken in sommige fijne scheuren.Elektro-chemische polijsting: lange speculaire gloss, stabiel proces, minder vervuiling en een goede duurzaamheid. Geschikt voor massaproductie, wordt voornamelijk toegepast op hoogwaardige producten,KomapaNameBeeld van gegalvaniseerde vierkante buis, ingevoerde producten en producten van openbare dienst. De verwerkingstechnologie is stabiel en de werking is eenvoudig.De zwevende mandrens molen is in zijn hoogtijdagen.Welkom gesprekken,Het lassen van vierkante leidingen is geschikt voor de oppervlaktebehandeling van materialen. Het lassen van vierkante leidingen kan worden gebruikt voor keramische, scheepsstaal, boilerstaal, drukstaal van schepen, staal van landbouwmachines, enz.Voor vervoer: watervoorziening, riolering rioolwaterzuivering, vervoer van modder,KomapaName16Mn hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp,Valse en slordige vierkante buizen zijn gemakkelijk te krabben, omdat de apparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten eenvoudig en gemakkelijk te produceren burrs en kras het oppervlak van vierkante buizen. Diepe krassen verminderen de kracht van vierkante buizen.Vierkante buis met complexe doorsnede: bloemvormige vierkante buis, open vierkante buis, golfvormige vierkante buis en speciale vierkante buis.De algemene leverlengte van qb vierkante pijp is mm-mm, meestal mm en mm. Qb vierkante buis mag korte lengte- en niet-vaste lengteproducten leveren die niet kleiner zijn dan mm, of in de vorm van verbindingsbuisKomapaName,Het verschil tussen vierkante pijp en naadloze stalen pijp is het belangrijkste kenmerk van naadloze stalen pijp geen lasgewricht en kan grote druk weerstaan. Het product kan zeer ruw zijn als gegoten of koudgetrokken delen.Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Straight naad gelaste vierkante leiding, spiraallassenTrek vierkante buis:

etiket:
6antwoorden
Sinterklaas
2vloer-- · 2023-02-07 13:15:15

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijp, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Xinmao Trading
3vloer-- · 2023-02-07 13:15:45

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijp vraag in de toekomst heb!

Zie meer
Technologie-ont
4vloer-- · 2023-02-07 13:15:50

Het spul is echt goed, maar KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijp de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Ondernemerschap
5vloer-- · 2023-02-07 13:41:43

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijp begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Zie meer
Ontwikkeling va
6vloer-- · 2023-02-07 13:46:47

KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Bingjue Koelapp
7vloer-- · 2023-02-07 13:48:19

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht KomapaName6. Wat is de buitendiameter van gegalvaniseerde pijp. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)