Corintophilippines.kgmTransformer vermogen drie-faseCreëer unieke merkinnovatie

2023-02-07 06:00:27loslaten

Corintophilippines.kgmS13-50 /10 krachttransformator,Corintophilippines.kgm3150 transformator,

Verspreiding van het geluid van droge transformatorWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Corintophilippines.kgm,De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting,Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen,Corintophilippines.kgmtransformator voor windenergie, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.Look van olie van gietijzeren delenBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Corintophilippines.kgmTransformer vermogen drie-faseCreëer unieke merkinnovatieVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Verhoging van het proces van droge transformator?De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.aanbevelen,Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.Verbindingsgroep structuur van droge transformatorDe droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn is, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.


Corintophilippines.kgmTransformer vermogen drie-faseCreëer unieke merkinnovatieEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.Focus op ontwikkelingOpmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.Corintophilippines.kgm,Fabriek voor elektrische transformatorenDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

etiket:
4antwoorden
Hengqianxie Lig
2vloer-- · 2023-02-07 07:37:54

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde Corintophilippines.kgmTransformer vermogen drie-fase, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
Investeringen i
3vloer-- · 2023-02-07 13:12:40

Het festival komt eraan, kan Corintophilippines.kgmTransformer vermogen drie-fase afgeprijsd worden?

Zie meer
Tianke Bouwtech
4vloer-- · 2023-02-07 13:19:07

Corintophilippines.kgmTransformer vermogen drie-fase Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
pluimveehouderi
5vloer-- · 2023-02-07 13:19:37

Corintophilippines.kgmTransformer vermogen drie-fase Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)