Ranchouelo.Pomp voor boorvloeistofAfschermingsvoorwaarden

2023-02-07 05:50:42loslaten

  Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.  Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaamRanchouelo.,  hoogte van de installatie van de pomp M  Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal cGbadolit,Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, stop en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassingDe mogelijkheden zijn beperkt. De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is meer  Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.  Start modus. Het kan wijd worden gebruikt in industriële en agrarische productie dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.


Ranchouelo.Pomp voor boorvloeistofAfschermingsvoorwaarden  Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd,Ranchouelo.slibpomp, watervoorziening, drainage, brandbeheersing, sprinklerpijpnetwerk druk HVAC koud en warm water circulatie en andere gelegenheden.  Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukkengroothandelaar,Ranchouelo.Verticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp,ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, kan echter  Schakel de dwaze werking van het stroomtoevoertype in; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.


Ranchouelo.Pomp voor boorvloeistofAfschermingsvoorwaarden  Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.vraag,  Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming,Ranchouelo.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.  De motor brandt de wikkeling uit als gevolg van warmteafvoer. De waterpomp moet op elk moment worden opgeheven en verlaagd met de verandering van het waterpeil in de put. In geval van waterreductie of inte  Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaamRanchouelo.,  Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is especMet behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?Product, en de dompelmestpomp is een nieuw ontwikkeld product volgens de marktvraag

etiket:
4antwoorden
Contract isolat
2vloer-- · 2023-02-07 07:03:37

Ranchouelo.Pomp voor boorvloeistof Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
Jiugu Runze Bou
3vloer-- · 2023-02-07 07:12:31

Net de goederen ontvangen, zeer goed, Ranchouelo.Pomp voor boorvloeistof veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Luchtwarmtepomp
4vloer-- · 2023-02-07 12:58:39

Ik zal het in de toekomst kopen Ranchouelo.Pomp voor boorvloeistof en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Lvshuiqingshan
5vloer-- · 2023-02-07 13:38:55

Ranchouelo.Pomp voor boorvloeistofHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)