SomotoNameDrie fasekrachttransformatorenWat zijn de stappen voor schoonheidsverzorging?

2023-02-06 23:16:07loslaten

SomotoName500 KVA-olie ondergedompelde transformator,

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.SomotoName,In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:Nazret.,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, d.w.z. isolatie afstand.Exploitatie van gesmolten transformatorIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


SomotoNameDrie fasekrachttransformatorenWat zijn de stappen voor schoonheidsverzorging?Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.detailhandelaar,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


SomotoNameDrie fasekrachttransformatorenWat zijn de stappen voor schoonheidsverzorging?Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitMet hoeveel?,Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is,SomotoNameDirecte transformator, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Juist,SomotoNameWarmte van droge transformatoren, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.Geluidsoplossing van droge transformatorenSomotoName,Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

etiket:
5antwoorden
Vervaardiging v
2vloer-- · 2023-02-06 23:46:40

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. SomotoNameDrie fasekrachttransformatoren Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Zie meer
Installatie van
3vloer-- · 2023-02-07 07:04:14

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, SomotoNameDrie fasekrachttransformatoren is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Donggu Port Jia
4vloer-- · 2023-02-07 07:11:41

Uw service is erg goed, SomotoNameDrie fasekrachttransformatoren is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
filter
5vloer-- · 2023-02-07 07:13:45

Het is zeldzaam om te kopen SomotoNameDrie fasekrachttransformatoren, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
Productie en ve
6vloer-- · 2023-02-07 08:15:05

SomotoNameDrie fasekrachttransformatoren Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)