Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpompWelke fouten moeten worden vermeden bij onderhoud

2023-02-06 20:16:07loslaten

Cabaiguan.Pijpleidingspomp,

  Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product,  Wanneer er handschoen of handdoekvezel in het water zit, zal er nog steeds stamming zijn.  Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is het vaak lastig om het te installeren. Wanneer het later wordt gebruikt, zal de plaats waar het actief is ook beperkt zijn. Als de apparatuurDelachten.,  Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.  Ratenverlies, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.  Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.


Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpompWelke fouten moeten worden vermeden bij onderhoud  Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor, die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik  Controleer na een jaar gebruik de corrosie van de pomp, verwijder de roest en verf. Als de dompelpomp lange tijd niet wordt gebruikt, moet deze zorgvuldig worden gecontroleerd en droog worden gezet.  strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.Kwaliteitsborging,  Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik  Controleer of het vervangen moet worden.  Goederen.  Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp


Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpompWelke fouten moeten worden vermeden bij onderhoud  Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.Totale kwaliteitsborging,Cabaiguan.Bodemmestpomp,  bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.  Op deze manier wordt de bovenste geleidingsbehuizing op zijn beurt geïnstalleerd. Nadat de pomp is geïnstalleerd, trek de trekmoer, haal de pakking eruit, draai de trekmoer gelijkmatig aan en draai dan de elektrische pomp van de koppeling. De rotatie moet uniform zijn.  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.Cabaiguan.,  Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water,Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpomp, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water  De nominale stroom niet overschrijden.  Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking

etiket:
5antwoorden
Onderzoek en on
2vloer-- · 2023-02-06 20:29:44

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Ren Hai
3vloer-- · 2023-02-06 20:37:39

Heb je Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpomp? Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpompWat is de spotprijs

Zie meer
Shizhiyu Cultuu
4vloer-- · 2023-02-06 20:56:12

Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpomp Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpomp Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
Zhang Zhiji
5vloer-- · 2023-02-06 22:02:59

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpomp. Volgende keer weer

Zie meer
Advies over ver
6vloer-- · 2023-02-06 22:07:43

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Cabaiguan.Gebruikte pijpleidingpomp, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)