Niagara FallsAh mestpompDe prijs is gunstiger

2023-02-06 08:19:06loslaten

  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zal de bevestigingsmoer op de as worden  De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.Niagara Falls,Niagara FallsDiepwaterpomp voor irrigatie,  Controleer de wikkeling van de motor: als de wikkeling vochtig is of er stof, zand en andere hulpstukken op de wikkeling zijn, die de isolatie van de wikkeling kunnen verminderen, moet deze onmiddellijk worden verwijderd.  Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukkenGagarin.  Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.


Niagara FallsAh mestpompDe prijs is gunstiger  Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.  Het kan worden verdeeld in enige modderzuigpomp en dubbele modderzuigpomp; Het tweede is dat de modderpompen volgens de pompschacht en horizontale positie van de modderpomp kunnen worden ingedeeld: horizontale modderpomp en verticale modderpomp. De horizontale modderpompen van Panshi pomp zijn meestal ah,Niagara FallsSchroef diepe put pomp, AHR, HH en ZJ  Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.technologische innovatie,  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.  Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.


Niagara FallsAh mestpompDe prijs is gunstiger  De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.veiligheidseisen,Niagara FallsBooster pijpleidingpomp,  Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.  D. G-type modderpomp is een enkele pompshellstructuur, dat wil zeggen, zonder voering, licht van gewicht. Het pomplichaam, de dekking en de waaier zullen van sterke slijtvaste hoge chroomlegering of slijtvast gelegeerd staal worden gemaakt, en de hardheid zal niet lager zijn dan hrc. De verbinding van pomplichaam en pompdekking keurt speciale klemstructuur goed,  Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.Niagara Falls,  De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.  De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest  Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.

etiket:
4antwoorden
Onderzoek en on
2vloer-- · 2023-02-06 08:55:40

Niagara FallsAh mestpomp Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Zie meer
Verkoop van com
3vloer-- · 2023-02-06 09:36:24

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Niagara FallsAh mestpomp afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
Koolstofkristal
4vloer-- · 2023-02-06 09:47:56

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Niagara FallsAh mestpomp Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Bouw Engineerin
5vloer-- · 2023-02-06 10:18:13

Niagara FallsAh mestpomp De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)