Stad SaniaPijpleidingspompAnalyse van de bouwhoeveelheid

2023-02-05 14:19:06loslaten

  Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking,Stad SaniaPijpleidingspomp, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschopt sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.Stad Sania  De motor brandt de wikkeling uit als gevolg van warmteafvoer. De waterpomp moet op elk moment worden opgeheven en verlaagd met de verandering van het waterpeil in de put. In geval van waterreductie of inte  De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt, zijn dezelfde as,  Start de aanzuigpomp. Bovendien, vanwege de structurele beperkingen van de dompelbare mestpomp, moet de motor op het wateroppervlak voor gebruik tijdens verrichting worden geplaatst, en dan moet de pomp in het water voor gebruik worden geplaatst. Daarom moet de dompelbare modderpomp zijn  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, macht,Stad SaniaPomp voor boorvloeistof, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.


Stad SaniaPijpleidingspompAnalyse van de bouwhoeveelheid  Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier, zodat moet de pomp meer energie verbruiken om de wrijving en weerstand veroorzaakt door het oppervlak te verminderen wanneer het draait. Water zal het langzaam overwinnen terwijl het stroomt  Lage trillingen en lawaai lage stijging van de motortemperatuur, geen vervuiling aan het milieu.  Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.hervorming,  Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.  Als er andere stoffen verstopt zijn, wordt de pomp niet gevuld met water. Wanneer dit weer gebeurt, moeten technici het vloeistofniveau in de pompsump goed aanpassen op een juiste hoogte en de waaier controleren. In geval van beschadiging of veroudering, moet het op tijd worden vervangen  De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen,Stad SaniaISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp


Stad SaniaPijpleidingspompAnalyse van de bouwhoeveelheid  Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming, ofOnderzoek naar producten,  Balans van.  aantal hijsleidingenyStad Sania,  Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.  Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pompDoor de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.

etiket:
3antwoorden
Cheng Huan
2vloer-- · 2023-02-05 14:24:06

Stad SaniaPijpleidingspomp Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Chuangmei Bouw
3vloer-- · 2023-02-05 14:27:53

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Ontwikkeling Ti
4vloer-- · 2023-02-05 16:08:33

Laat me dit evalueren Stad SaniaPijpleidingspomp, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)