San Marcos.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformatorVan producten helpen bij het op

2023-02-04 14:16:05loslaten

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd,San Marcos.Volledige lijst van Transformer-modellen, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.San Marcos.,San Marcos.Kenmerken van een transformator met olieonderdompeling,Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Lerum.Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.Fabrikant van transformatorenExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


San Marcos.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformatorVan producten helpen bij het opbouwen van een grote databaseDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd,San Marcos.Prijs van de droge transformator 1000kW, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Aanbeveling en raadpleging,Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.


San Marcos.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformatorVan producten helpen bij het opbouwen van een grote databaseFabrikant van transformatorenVerbetering van de kwaliteit,Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorZodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo'n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.San Marcos.,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.fabrikant van droge transformatoren

etiket:
4antwoorden
Energiebesparen
2vloer-- · 2023-02-04 14:31:41

Hoewel San Marcos.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformator nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
kalibratie
3vloer-- · 2023-02-04 14:33:01

Ik heb het net 's ochtends ontvangen en mijn vrienden vinden het erg leuk. Ik zal het de volgende keer van je kopen San Marcos.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformator.

Zie meer
Onderzoek en on
4vloer-- · 2023-02-04 14:44:21

Ik zal het in de toekomst kopen San Marcos.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformator en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Biotechnologie
5vloer-- · 2023-02-04 15:46:21

Ik winkel al zoveel jaren online San Marcos.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformator, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)