DeltaDompelpomp kan afvalwater pompenDeel met u de problemen tijdens de installatie

2023-01-26 17:18:58loslaten

DeltaDompelrioolwaterpomp,

  Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.  Tijdens het proces moet de apparatuur regelmatig worden onderhouden en gereviseerd om verstopping te voorkomen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de waterpomp voornamelijk gebruikt om water te vervoeren wanneer het wordt gebruikt. Het effect van normale pompen is vaak beter wanneer het wordt gebruikt, maar in feite gebruiken we het op gewone tijdenDelta,  De verzegelende oliekamer van WQ dompelrioolpomp is uitgerust met een hoge precisie anti-interferentie waterlekdetectiesensor, en een thermisch element is ingebed in de statorwikkeling om de pompmotor automatisch te beschermen.  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezenGuiyang.,  Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest  De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.  Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.


DeltaDompelpomp kan afvalwater pompenDeel met u de problemen tijdens de installatie ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.  In feite wordt roestvrij staal niet alleen aanbevolen in de medische industrie, maar ook wijd gebruikt in de waterpompindustrie. De roestvrijstalen dompelpomp van denangpomp is een van hen.  De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.index,  Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.  De drijfmestpomp is hoofdzakelijk gericht op het transporteren van stroom dus de stroommeter (meter) moet zoveel mogelijk in het bedrijfsbewakingssysteem worden geïnstalleerd om te controleren of de stroom op enig moment aan de vereisten voldoet; In het pijpleidingsysteem, slakkenspoelingssysteem en drukfiltratiedehydratiesysteem uitgerust met hydrocyclone, houdt een kleine hoeveelheid reinigingswater stromend langs de schacht, past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.


DeltaDompelpomp kan afvalwater pompenDeel met u de problemen tijdens de installatie  De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water,DeltaKleine diepe waterpomp, mijnredding, industriële koeling, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.Productie van veiligheid,  Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.RY pomp,DeltaVerticale centrifugale mestpomp, die geschikt is voor het vervoeren van schurende of corrosieve drijfmest. De structuren van alle soorten horizontale drijfmestpompen zijn vergelijkbaar, behalve dat de pompkop (inclusief pomplichaam, pompdekking, waaier, enz.) verschillende structuren heeft. Het deel van de pompkop, het deel van de asafdichting en het transmissiedeel  Dus het heeft een procesDelta,  Redelijk.  de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.Op een manier

etiket:
6antwoorden
Hao Jianjun
2vloer-- · 2023-01-26 17:36:15

DeltaDompelpomp kan afvalwater pompen Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Bouw van projec
3vloer-- · 2023-01-26 17:43:17

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in DeltaDompelpomp kan afvalwater pompen, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Chemische techn
4vloer-- · 2023-01-26 18:28:41

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, DeltaDompelpomp kan afvalwater pompen in principe tevreden.

Zie meer
shanjia power c
5vloer-- · 2023-01-26 18:36:29

Het is zeldzaam om te kopen DeltaDompelpomp kan afvalwater pompen, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
investering in
6vloer-- · 2023-01-26 18:41:45

Net de goederen ontvangen, zeer goed, DeltaDompelpomp kan afvalwater pompen veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Onderhoudsdiens
7vloer-- · 2023-01-26 19:16:40

DeltaDompelpomp kan afvalwater pompen De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)