Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsingVoorzorgsmaatregelen tijdens gebruik

2023-01-25 08:18:56loslaten

  Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren,Kingston.Waterput pijpleidingpomp,Kingston.Centrifugale mestpomp, zoals water, olie vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.  Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.Kingston.,  Uittrekbaar.  Het bevindt zich in het midden dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.Witbank.,  Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.  Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, gelijkmatig  Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruik


Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsingVoorzorgsmaatregelen tijdens gebruik  Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.  Assemblage van waterpomp: bevestig de as en de waterinlaatverbinding op de montagebasis, bevestig de waaier en conische koker op de as met de demontagecilinder, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.Installatiematerialen,  Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten, zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, gemakkelijk te bedienen en ondergedompeld  Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten, anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.


Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsingVoorzorgsmaatregelen tijdens gebruik  Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneerBeheer van de industrie,  Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren, moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk moment  De diepe waterpomp van roestvrij staal kan ondergronds duiken en warm water van diep ondergronds pompen. Door een grote hoeveelheid humus en waterdamp ondergronds is het echter gemakkelijk om zich aan het oppervlak van verschillende instrumenten en gereedschappen te hechten, wat resulteert in roest en verkorte levensduur. Is de roestvrijstalen diepe waterpomp gemakkelijk te breken? Gebruik gedurende een bepaalde periode  Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanicaKingston.,Kingston.HH-modderpomp,  Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, maar het kan volledig in water worden ondergedompeld wanneer het loopt, dus het is een goede keuze  Leuk  Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.

etiket:
6antwoorden
bankpostpapier
2vloer-- · 2023-01-25 08:28:27

Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsing Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
uitlaatgeluid
3vloer-- · 2023-01-25 09:06:18

U Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsing bent in orde, geef de volgende keer dat u iets koopt korting en koop de Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsing van uw bedrijf

Zie meer
Verwerking van
4vloer-- · 2023-01-25 09:51:18

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsing, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Hetang Intellig
5vloer-- · 2023-01-25 09:54:52

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsing, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Onderzoek en on
6vloer-- · 2023-01-25 09:59:25

Hoewel Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsing nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
machineleesbare
7vloer-- · 2023-01-25 10:14:33

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit Kingston.Verticale pijpleidingpomp met splitsing nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)