Puerto PadreslibpompWanneer de lente terugkeert naar de aarde, strijdt de koning om een tegenaanval

2023-01-23 23:15:55loslaten

  Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding draai dan de moer vast met een moersleutel. als  De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding,Puerto PadreVuur diepe waterpomp, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.Puerto Padre, bepaal de in- en uitlaatpijpdiameters van de pomp, voltooi de lay-out van de hele pijpleiding, en bepaal het hoofd. Bij de daadwerkelijke selectie is de weerstandscoëfficiënt van de pijpleiding vaak te groot. Bovendien wordt bij het selecteren van het pompmodel een kopmarge toegevoegd, wat resulteert int sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.El Hadjar.,Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.  Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.  Ja, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.


Puerto PadreslibpompWanneer de lente terugkeert naar de aarde, strijdt de koning om een tegenaanval  Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.  Welke fouten zal de schakelkast van de waterpomp vaak tegenkomen in gebruik? De waterpomp kan niet werken: oorzaak: a. de voeding is niet aangesloten of de uitgangsfase van de schakelkast ontbreekt; b. De waterpomp is uitgebrand, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isolerenDirect materiaal,  Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om  De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.  Er zijn verschillen.


Puerto PadreslibpompWanneer de lente terugkeert naar de aarde, strijdt de koning om een tegenaanval  We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.aanbevelen,  Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, mechanische verbinding, enz.  De aarddraad van de behuizing van de elektrische pomp moet in strikte overeenstemming met relevante voorschriften worden aangesloten. Wanneer de elektrische pomp draait,Puerto PadreVerticale zware mestpomp, is het ten strengste verboden om te werken of te bewegen in het water van nabijgelegen apparaten of mensen, in geval van ongevallen veroorzaakt door de machtsverdeling van de elektrische pomp.  Wat is de oplossing voor deze situatie?Puerto Padre,er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.  Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)  Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp

etiket:
3antwoorden
Oriental Constr
2vloer-- · 2023-01-24 07:00:55

Puerto Padreslibpomp Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Puerto Padreslibpomp Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
Eigen auto bedi
3vloer-- · 2023-01-24 07:06:25

Haha. Puerto Padreslibpomp Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Verloopstuk
4vloer-- · 2023-01-24 07:29:10

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Puerto Padreslibpomp arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)