Camaguey.Gebruikte pijpleidingpompHoe zit het met rimpels in het productieproces

2023-01-14 05:15:47loslaten

  Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)  Stop, druk de moer omlaag,Camaguey.Kleine diepe waterpomp, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los isCamaguey.,  Dat wil zeggen, eerst, controleer of het bedrijfsgeluid van de apparatuur redelijk is; Ten tweede, controleer of de alarmeenheid lekkage en oververhitting alarmsignalen heeft; Ten derde, controleer of de trilling van de geleidestaaf normaal is; Ten vierde, registreer de stroom en stroom van de werking van de waterpomp. Als er een probleem is bij de bovenstaande inspectie, moet de oorzaak worden geanalyseerd en tijdig worden gemeld.  De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestatiesLuchthaven Linz  Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt, dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.  De pomp van de waterslibrie is een wijd gebruikt materiaal. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de wateromleiding en uitlaatmethode van het materiaal van de mestpomp. Nu laat s praten over de wateromleiding en uitlaatmethode van de dompelbare modderpomp: de dompelbare modderpomp moet het water uitpompen om een vacuüm te vormen, en dan water leveren,  Veel gebruikers,Camaguey.Booster pijpleidingpomp, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?


Camaguey.Gebruikte pijpleidingpompHoe zit het met rimpels in het productieprocesbing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd  Zal de dompelpomp ziek worden?  belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.Laatste raadpleging,  Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.  Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen, zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt  De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, metallurgie,Camaguey.Duiken met rioolwaterpompen, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, enz.


Camaguey.Gebruikte pijpleidingpompHoe zit het met rimpels in het productieproces  De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.Bereik,  De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.  aanraakmethode: raak de pomp aan om de veranderingen van temperatuur trilling en speling te controleren, om te beoordelen of de pomp defect is. .Camaguey.,  Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.  Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.  Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.

etiket:
3antwoorden
luchtverwarming
2vloer-- · 2023-01-14 13:15:01

Kunt u mij Camaguey.Gebruikte pijpleidingpomp gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
grote amusement
3vloer-- · 2023-01-14 13:34:50

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
Prijsevaluatie
4vloer-- · 2023-01-14 13:35:30

De logistiek van Camaguey.Gebruikte pijpleidingpomp is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, ik hoop dat ik de volgende keer de kans krijg om samen te werken

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)