CubaBodemmestpompWaar kunnen we de huidige status zien

2023-01-12 08:15:45loslaten

  Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,CubaCorrosieve pijpleidingpomp,  De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.Cuba,  De afvoerzijde van de pomp moet voorzien zijn van een klep (  De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.Mooi.,  Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en  Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.  Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt


CubaBodemmestpompWaar kunnen we de huidige status zien  Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?  hoogte van de installatie van de pomp M  Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.Uitstekende service,  I  Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment,CubaZelfaanzuigende mestpomp groothandel,CubaDompelpomp kan afvalwater pompen, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou we moeten kiezen


CubaBodemmestpompWaar kunnen we de huidige status zien  Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren endetailhandelaar,  Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer ab  De microcomputer controller toont E: oorzaak: controleer of er een  Als dompelbare modderpomp die op veel gebieden wordt gebruikt, heeft het de voordelen van eenvoudige structuur, geschikte demontage en onderhoud, en geschikte installatie en gebruik. De verandering van de afdichtingsstructuur van de pomp vermijdt de directe schade aan het lager nadat de mechanische afdichting is beschadigd, en de levensduur van het lager is ook sterk veranderd.Cuba,  Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, enz.  Zal gesloopt worden. Bovendien katoengaren, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgaten  Bijvoorbeeld, in de markt, bijvoorbeeld, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.

etiket:
5antwoorden
Gedecarboniseer
2vloer-- · 2023-01-12 08:42:40

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde CubaBodemmestpomp, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Ji Energy Minin
3vloer-- · 2023-01-12 09:11:19

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
bed
4vloer-- · 2023-01-12 09:20:42

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet CubaBodemmestpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Chunhui Special
5vloer-- · 2023-01-12 09:36:52

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
afsluitring
6vloer-- · 2023-01-12 09:45:51

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u CubaBodemmestpomp Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)