Kizina.HH-modderpompWat u moet weten over de installatie van

2023-01-10 05:18:43loslaten

kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.Kizina. en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.  Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is,  Controleer en vervang accessoires regelmatig: controleer kabels, motorisolatie en schroeven minstens één keer per jaar. Als het beschadigd is, moet het op tijd worden vervangen.  Dat heet cavitatie fenomeen.Minster,  Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.  Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.  De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.


Kizina.HH-modderpompWat u moet weten over de installatie van  De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaierRY pomp,Kizina.Bodemmestpomp, die geschikt is voor het vervoeren van schurende of corrosieve drijfmest. De structuren van alle soorten horizontale drijfmestpompen zijn vergelijkbaar, behalve dat de pompkop (inclusief pomplichaam, pompdekking waaier, enz.) verschillende structuren heeft. Het deel van de pompkop, het deel van de asafdichting en het transmissiedeel  De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlatenProfessionele is koning.,  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden  Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, is het noodzakelijk om opnieuw te vullenDoor de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur,Kizina.Dompelrioolwaterpomp, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.


Kizina.HH-modderpompWat u moet weten over de installatie van  De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latentdoel,  Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig  Huishoudelijke roestvrijstalen pijpleidingpompproducten hebben hun technisch niveau sterk verbeterd door introductie, absorptie, renovatie, vergisting en innovatie. Met name de ondersteunende producten van sommige belangrijke technische apparatuur hebben het geavanceerde niveau van soortgelijke producten bereikt of benaderd. Met de continue uitbreiding van de markt, roestvrijstalen pijpleidingpomp  Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.Kizina.,  Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.  De ontwikkeling van dompelbare modderpomp moet zich aanpassen aan steeds complexere werkomstandigheden, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken, en de gebruiksmodus is flexibeler. En het vult een deel van de  De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd

etiket:
6antwoorden
Kalk- en gipspr
2vloer-- · 2023-01-10 12:27:31

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Kizina.HH-modderpomp kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Li Chunke
3vloer-- · 2023-01-10 13:01:00

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Kizina.HH-modderpomp veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Lvshuiqingshan
4vloer-- · 2023-01-10 13:16:35

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Kizina.HH-modderpomp in principe tevreden.

Zie meer
Fuju Electronic
5vloer-- · 2023-01-10 13:43:13

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Kizina.HH-modderpomp afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
Landconsolidati
6vloer-- · 2023-01-10 13:51:01

De samenwerking met u is echt goed, Kizina.HH-modderpomp goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Zie meer
weg reparatie b
7vloer-- · 2023-01-10 13:59:10

Beste, Kizina.HH-modderpomp Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)