Victoria.DompelrioolwaterpompToepassingsvaardigheden van

2023-01-06 14:18:40loslaten

  Nochtans, is er ook een nadeel van het gebruik van het hulpwaaier verzegelende systeem, dat wil zeggen, het neemt enige energie op de hulpwaaier van de dompelbare drijfmestpomp, die over het algemeen ongeveer %. Maar zolang de planning redelijk is, kan dit deel van de verloren stroom worden verminderd. De modderpomp is hoofdzakelijk van toepassing op elektrische macht, metallurgie en kolen  Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)Victoria.,  Bijvoorbeeld, /c-ah modderpomp is een kleine diameter modderpomp zonder drijvende verwijderingsring. Wanneer het nodig is om de waaier te verwijderen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen, de waaier in de tegenovergestelde richting volgens de draairichting op het pomplichaam te roteren, en dan kan de waaier gemakkelijk worden verwijderd  De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding,  De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange schacht over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en th


Victoria.DompelrioolwaterpompToepassingsvaardigheden van  Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.  Als er een gat in het daadwerkelijke werk is, als de pijpleiding water normaal niet kan absorberen, is het noodzakelijk om uit te zoeken of het model van de pijpleidingpomp de zelfaanzuigende werking kan hebben en controleer dan de oorzaak van het abnormale zuigbereik van de pijpleidingpomp en los het op.  De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.Professionele is koning.,  Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.  Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?  Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.


Victoria.DompelrioolwaterpompToepassingsvaardigheden van  De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmestInstallatiematerialen,  De drijfmestpomp zou groter moeten zijn. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale mestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als  De rioolpomp lekt. Als de waterleiding lekt zal het het vermogen van de waterpomp verminderen en zelfs de rioolpomp beschadigen. In geval van vaste installatie, moet het op de pijp worden toegepast om lekkage te voorkomen. Pagina's kunnen worden gelast door elektrisch lassen, begraven in de grond, bedekt met asfalt,Victoria.Diepwaterpomp, en dan moeten niet worden vergast. Stomen van kraanwaterproducten  De drijfmestpomp zou groter moeten zijn. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale mestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt alsVictoria.,  Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen, mijnredding industriële koeling,Victoria.Baigang diepe put pomp, landbouwirrigatie,Victoria.Circulerende warmwaterpomp, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing landschapsfonteinen, enz.  Er zijn verschillen.

etiket:
5antwoorden
Jiushang Electr
2vloer-- · 2023-01-06 14:44:20

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Victoria.Dompelrioolwaterpomp is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
Energiebesparen
3vloer-- · 2023-01-06 15:02:49

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Victoria.Dompelrioolwaterpomp De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
goederenvervoer
4vloer-- · 2023-01-06 15:48:34

Victoria.Dompelrioolwaterpomp Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Auto Plastic On
5vloer-- · 2023-01-06 16:04:40

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit Victoria.Dompelrioolwaterpomp product is van grote waarde.

Zie meer
Productie van m
6vloer-- · 2023-01-06 16:09:37

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)