AlajuelitaVortexpomp en pijpleidingpompHoe u uw technologie kunt verbeteren

2023-01-04 20:15:39loslaten

  Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.  Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?Alajuelita,  Geen onderhoud: als het niet continu wordt gebruikt na opstarten, zal de dompelpomp roesten en kan niet worden gestart. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, dompel het dan niet lang onder in water. Doe het in schoon water en laat het een paar minuten lopen om de modder binnen en buiten de pomp schoon te maken.  Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,  De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt,AlajuelitaDompelrioolwaterpomp, zijn dezelfde as, dus  Op deze manier wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, en het feit is  In feite kan het alleen worden geopend of gesloten,AlajuelitaParameters van de dompelpomp WQ, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.


AlajuelitaVortexpomp en pijpleidingpompHoe u uw technologie kunt verbeteren  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezen  Er zijn verschillende redenen voor de ernstige trilling van het pomplichaam: het fenomeen van onevenwichtige rotatie van de elektrische rotor.  Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.Tenuitvoerlegging van uitmuntendheid,  Verwijder eerst de pomp uit de motor.  De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.  De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.


AlajuelitaVortexpomp en pijpleidingpompHoe u uw technologie kunt verbeteren  De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.Online raadpleging,  De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.het vermogen van de ingangsmotor moet toenemen. Overmatig vermogen maakt de motor in een overbelaste bedrijfstoestand, wat kan leiden tot verwarming of zelfs verbranding van de motor  Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.Alajuelita,er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden,AlajuelitaDompelrioolwaterpomp, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.  Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanica  De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.

etiket:
3antwoorden
Aardoliemachine
2vloer-- · 2023-01-04 21:21:57

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, AlajuelitaVortexpomp en pijpleidingpomp afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
geen opslagbewe
3vloer-- · 2023-01-04 21:29:48

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model AlajuelitaVortexpomp en pijpleidingpomp inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
bankpostpapier
4vloer-- · 2023-01-04 21:46:33

Heb je AlajuelitaVortexpomp en pijpleidingpomp? AlajuelitaVortexpomp en pijpleidingpompWat is de spotprijs

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)