Laval.Lange as subOperatie contra-indicaties

2023-01-04 05:18:39loslaten

  Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.  Tarief.Laval.,  sedimentatietanks, waterkrachtcentrales, reservoirs, rivieren, energiecentrales, open caissons, mijnen en visvijvers.  De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmestTalara.,  Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder,Laval.Vuur diepe waterpomp, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd,Laval.Diepwaterpomp voor irrigatie, en het feit is  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.


Laval.Lange as subOperatie contra-indicaties  Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.  Om dit probleem op te lossen, moeten we de modderpomp regelmatig inspecteren en repareren. Onze gebruikelijke onderhoudsmethoden zijn als volgt: Uitcultatie: wanneer de dompelpomp normaal werkt, heeft het begeleidende geluid een bepaalde melodie en ritme. Zolang je bekend bent met en beheerst deze normale melodieën en ritmes, kun je  Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is,Laval.Centrifugale mestpomp, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is,  Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen, zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt  De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.  Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.


Laval.Lange as subOperatie contra-indicaties  Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.Een compleet assortiment producten,  De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier  De vlotterschakelaar kan automatisch de start en stop van de pomp volgens de vereiste vloeistofniveauverandering controleren, zonder de noodzaak van speciaal personeel, dat zeer handig is te gebruiken.  Wanneer dit type pomp op gewone tijden wordt gebruikt, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren, zodatLaval.,  De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.  De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijdp bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp

etiket:
6antwoorden
Gasfornuizen
2vloer-- · 2023-01-04 07:04:44

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Laval.Lange as sub inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
vleesverwerking
3vloer-- · 2023-01-04 12:24:57

Ik zal het in de toekomst kopen Laval.Lange as sub en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Adverteren bedr
4vloer-- · 2023-01-04 12:51:15

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Laval.Lange as sub is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Chenqi Technolo
5vloer-- · 2023-01-04 13:29:14

Laval.Lange as sub Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Changshengyuan
6vloer-- · 2023-01-04 13:38:16

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Laval.Lange as sub is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Energiebesparen
7vloer-- · 2023-01-04 13:43:10

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed Laval.Lange as sub. Bedankt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)