ConcepcieHH-modderpompInleiding tot selectievaardigheden van operationele methoden

2023-01-04 05:15:39loslaten

  Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is,ConcepcieDompelrioolwaterpomp, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.  Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming, ofConcepcie,  Het kan binnen de volledige kop worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de motor niet overbelast wordt.om mensen te vermijdenTaldyqorghan.,  Balans van.  Met de komst van de midzomer en de intensivering van de tegenstelling tussen vraag en aanbod van kerosine, is de stroomvoorziening in het hele land weer gespannen,ConcepcieHH-modderpomp, wat de hete verkoop van kerosine en generatoren in de fase II markt heeft gedreven. Volgens relevante gegevens is er in de tweede helft van het jaar nog steeds een grote kloof na China s krachtbalans.  Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning, zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijn


ConcepcieHH-modderpompInleiding tot selectievaardigheden van operationele methoden  Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.  Corrigeer de gebogen hoofdas en pas de positie van de motor en de waterpomp aan om ze parallel te maken.  Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.Hoge waarde,  Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier zodat moet de pomp meer energie verbruiken om de wrijving en weerstand veroorzaakt door het oppervlak te verminderen wanneer het draait. Water zal het langzaam overwinnen terwijl het stroomthttp geblokkeerd, enz.  Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, en hanteer het op elk moment.


ConcepcieHH-modderpompInleiding tot selectievaardigheden van operationele methoden  Wat is de oplossing voor deze situatie?Totale kwaliteitsborging,  Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.  De sleutel tot het probleem zou moeten zijn de problemen van pu fundamenteel op te lossenIn de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.Concepcie,ConcepcieBaigang diepe put pomp, zoals thermohydrodynamische afdichtingen, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt  Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?

etiket:
6antwoorden
Yuanshengyuan M
2vloer-- · 2023-01-04 12:58:01

Vraag, kan ik ConcepcieHH-modderpomp specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
digitaal produc
3vloer-- · 2023-01-04 13:08:38

De eerste online aankoop ConcepcieHH-modderpomp. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Onderdelen voor
4vloer-- · 2023-01-04 13:09:09

ConcepcieHH-modderpomp Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Verkoop van les
5vloer-- · 2023-01-04 13:31:52

Dank je wel, laat me de droom kopen ConcepcieHH-modderpomp, heel erg bedankt!

Zie meer
Fittingen voor
6vloer-- · 2023-01-04 13:34:31

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online ConcepcieHH-modderpomp geleerd, bedankt!

Zie meer
Morning Star Se
7vloer-- · 2023-01-04 13:44:36

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe ConcepcieHH-modderpomp

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)