Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijvenMilieu voor economische ontwikkeling

2022-12-30 14:12:35loslaten

De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, evenals de groei van insecten, schimmels of algen of knaagdieren.Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries, vochtbestendig, enz.Awachapan.,Wanneer de klep te groot of te klein wordt geopend, zal de verse opslag leiden tot te grote of te kleine koelvloeistof stroom, slechte klep werking, verminderde koelefficiëntie en zelfs schade aan de apparatuur.Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.Machala., zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal,Awachapan.Installeer een installatie voor koude opslag, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.


Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijvenMilieu voor economische ontwikkelingOmdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft,Awachapan.Bedrijf voor verse opslag van groenten, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.Warm gas ontdooien, de warmte die vrijkomt wanneer de oververhitte stoom van de compressor condenseert om de dubbele lagen op het oppervlak van de verdamper te smelten. Het wordt gekenmerkt door een sterke toepasbaarheid en een redelijke energie. Voor het ammoniakkoelsysteem kan de in de verdamper geaccumuleerde olie worden weggespoeld tijdens het ontdooien, maar de ontdooiingstijd is lang, wat een zekere impact heeft op de opslagtemperatuur, en de sub regulatie station van het koelsysteem is complex.De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.origineel,Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet,Awachapan.Farmaceutische biologische koude opslag, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.


Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijvenMilieu voor economische ontwikkelingNoodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.Totale kwaliteitsborging --Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.Voordat het magazijn wordt bevestigd met hoek aluminium, moet het worden verzegeld met glas lijm en worden bevestigd met hoek aluminium met vaste trek Mao. De afstand tussen pull klinknagels is mm. De afstand tussen de bovenste en onderste zijden van de deur is mm. --voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).Awachapan.,De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door koelmechanismen en die met een zeer lage vergassingstemperatuur worden gebruikt als koelmiddel om onder lage druk en onder mechanische omstandigheden te verdampen, zodat de warmte in het magazijn wordt opgevangen, zodat het doel van koeling en vermindering wordt bereikt.

etiket:
5antwoorden
Verkoop van afz
2vloer-- · 2022-12-30 14:35:31

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijven vraag in de toekomst heb!

Zie meer
Wang Zhannong
3vloer-- · 2022-12-30 15:27:07

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijven gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Verzekeringsbed
4vloer-- · 2022-12-30 15:29:08

Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijven De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Technische cons
5vloer-- · 2022-12-30 15:52:39

Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijven De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
karton
6vloer-- · 2022-12-30 16:03:52

Volg je Awachapan.Installatie van kleine koelopslagbedrijven al heel lang, maar dit is de eerste keer dat je start. Er moet gezegd worden dat het best goed is. Ik heb het voor de tweede keer gekocht en de winkel is beter dan ik had verwacht. De baas prees het.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)