Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpompReinigingstippen

2022-12-21 02:12:53loslaten

  Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.  Het kan ookLucayaworld.kgm,de isolatieweerstand tussen de schudkabel en de dompelmestpomp zal niet minder zijn dan megohm.  Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.Ijero-Ekiti  De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen  Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operationele procedures moeten strikt worden gevolgd. Alleen de  Redelijk.


Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpompReinigingstippen  Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp,Lucayaworld.kgmslibpomp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuitenEerlijke dienst,  Er is ook een eenvoudige methode om de trillingsfrequentie van de pomp door trillingsmethode te meten. Bij gebruik van één methode kunnen er echter enkele fouten in de meetresultaten zijn. Wanneer veel apparatuur wordt gebruikt, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten beïnvloeden. Daarom is het in feite vooral  Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is,Lucayaworld.kgmBooster pijpleidingpomp, dat wil zeggen kan de traditionele modderpomp niet worden geïnstalleerd en in werking worden gesteld, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.  Dat heet cavitatie fenomeen.


Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpompReinigingstippen  Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer abProductiekosten,  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment,Lucayaworld.kgmDiepwaterpomp, we moeten kiezen  Selecteer ten slotte het geschikte pompmodel volgens de vastgestelde Q en H. Opgemerkt moet worden dat in de daadwerkelijke selectie in principe het pompmodel dat het dichtst bij het snijpunt van de pompprestatiecurve en de apparaatprestatiecurve moet worden geselecteerd, en dat het beste werkpunt van de pomp zoveel mogelijk in het hoogrendementsgebied van de pompefficiëntiecurve moet zijn.De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta's van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.Lucayaworld.kgm, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer  Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop  Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.

etiket:
6antwoorden
Verkoop van mij
2vloer-- · 2022-12-21 09:34:42

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpomp begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Zie meer
Contract isolat
3vloer-- · 2022-12-21 09:40:12

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpomp product is van grote waarde.

Zie meer
Dazang Machiner
4vloer-- · 2022-12-21 10:19:21

Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpomp Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Reconstructiepr
5vloer-- · 2022-12-21 10:41:45

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpomp Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Tianwang Bicycl
6vloer-- · 2022-12-21 10:42:59

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Hydraulische ma
7vloer-- · 2022-12-21 10:54:00

Lucayaworld.kgmCentrifugale mestpompZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)