St. JohnVortexpomp en pijpleidingpompWat is er gebeurd?

2022-12-19 01:44:50loslaten

  Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.  De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.St. John,  De volautomatische schakelkast kan volgens de behoeften van gebruikers worden uitgerust om automatisch de waterlekkage, elektrische lekkage, overbelasting en over temperatuur van de pomp te beschermen, die de veiligheid en betrouwbaarheid van het product verbetert.  Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is,  Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.  Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig  Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.


St. JohnVortexpomp en pijpleidingpompWat is er gebeurd?  Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld,St. JohnWaterput pijpleidingpomp,St. JohnWQ dompelrioolwaterpomp, kan het lege verrichtingspunt worden aangevuld.  Wanneer de ontwerpstroom vereist is, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.plan,  I  Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren, moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk momentZijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting, die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, is het ook uitgerust met een mengwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaier


St. JohnVortexpomp en pijpleidingpompWat is er gebeurd?  Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,Interpretatie en observatie,  Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt  aantal hijsleidingen  Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.St. John,St. JohnBodemmestpomp,  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manier  Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk moment  Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.

etiket:
5antwoorden
flenzen
2vloer-- · 2022-12-19 08:51:35

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze St. JohnVortexpomp en pijpleidingpomp vraag in de toekomst heb!

Zie meer
Aanleg van inst
3vloer-- · 2022-12-19 09:06:47

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk St. JohnVortexpomp en pijpleidingpomp. Volgende keer weer

Zie meer
Videografie- en
4vloer-- · 2022-12-19 09:17:19

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde St. JohnVortexpomp en pijpleidingpomp, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Ontwerp en cons
5vloer-- · 2022-12-19 09:26:27

Ik zal je weer vinden de volgende keer dat ik de kans heb.

Zie meer
Biogas
6vloer-- · 2022-12-19 10:06:17

Hoewel St. JohnVortexpomp en pijpleidingpomp nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)