Garland.Ah mestpomprong penetratie

2022-12-18 00:58:33loslaten

  Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pompGarland.,  Controleer voordat u begint alle circuits en schakelaars om te zien of hun bedrading correct en betrouwbaar is, minuten over de grond (de tijd mag niet te lang zijn om beschadigde onderdelen of brandende motorwikkelingen te voorkomen), en controleer of de motorlooprichting correct is. Als bovenstaande problemen niet worden gevonden, kan het worden gestart  Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.Bani Mazar.,  Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.  Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,  Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.


Garland.Ah mestpomprong penetratiet sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.  De diepe waterpomp werkt onder water. Neem Hengsheng diepe put pomp als voorbeeld, het heeft compacte structuur en lichtgewicht. Het heeft geen te lange transmissieschacht nodig om water uit de ondergrond te pompen. De diepe putpomp keurt waterdichte maatregelen zoals mechanische afdichting of gasafdichting goed om het interieur van de motor droog en vrij te houden  Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.Hoge waarde,  Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp  Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens, bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterd  Koolstof,Garland.Circulerende warmwaterpomp, bouwmaterialen,Garland.Vortexpomp en pijpleidingpomp,Garland.Diepwaterpomp voor irrigatie, chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta's die vaste deeltjes bevatten.


Garland.Ah mestpomprong penetratie  De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pompBetrouwbaarEen elektrisch ijzer, en het tin gelijkmatig infiltreren.  Om het effect van de brandpomp te verbeteren en het doel van tijdige garantie te bereiken. Besturing van de verrichting, opstarten en afsluiten van alle brandpompen door de brandcontrolekast, die de efficiëntie van brandpompen aanzienlijk kan verbeteren.  Laat het medium met vaste deeltjes een bepaaldeGarland.,  Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.  Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is, dat wil zeggen, kan de traditionele modderpomp niet worden geïnstalleerd en in werking worden gesteld, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.  Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal c

etiket:
6antwoorden
Schoon ventilat
2vloer-- · 2022-12-18 08:14:41

Garland.Ah mestpomp De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
zakelijk feest
3vloer-- · 2022-12-18 08:21:23

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, Garland.Ah mestpomp Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
bomen
4vloer-- · 2022-12-18 08:45:40

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Garland.Ah mestpomp. Volgende keer weer

Zie meer
Ontwikkeling va
5vloer-- · 2022-12-18 08:46:03

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Zie meer
Landconsolidati
6vloer-- · 2022-12-18 09:01:12

Net gekocht Garland.Ah mestpomp, de kwaliteit van het vakmanschap is nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Xing Shijie
7vloer-- · 2022-12-18 09:08:22

Garland.Ah mestpompHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)