Dallas.DompelrioolwaterpompWat zijn de specificaties en afmetingen

2022-12-17 01:56:50loslaten

  Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.  Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.Dallas.,  Voor nieuwe of vervangen diepe put dompelpompen, na -uur gebruik, controleer of de afdichting goed is. Controleer het in de toekomst eens per maand. Tegelijkertijd, controleer of de afschermingshuls tussen de motorrotor en stator goed is verzegeld. Probeer het aantal starts in gebruik te verminderen.ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,Dallas.Centrifugale mestpomp,Adzope., moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vinden


Dallas.DompelrioolwaterpompWat zijn de specificaties en afmetingen  De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latentvan waterinbraak. Hengsheng pomp vandaag  Korting. Om aan de behoeften van industriële productie te voldoen en de dompelpomp te maken om het ideale gebruikseffect te bereiken, is nauwkeurige en redelijke selectie zeer belangrijk. Om de pomp redelijk en correct te selecteren, moeten de volgende aspecten worden overwogen: Selectie van de vorm van de schachtafdichting: schachtafdichting van dompelmestpompWaar is goed,  Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is,Dallas.Lange as sub, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.  Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, maar de prijs is vrij duur.  In feite kan het alleen worden geopend of gesloten en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.


Dallas.DompelrioolwaterpompWat zijn de specificaties en afmetingen  Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.Encyclopedische kennis,  Beschermende verpakking van schachtafdichting De pomp van schachtafdichting controleert regelmatig de afdichtingswaterdruk en het watervolume,Dallas.Waterput pijpleidingpomp, houdt een kleine hoeveelheid reinigingswater stromend langs de schacht past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.  Op dit moment is het noodzakelijk om de brandcontrolekast te gebruiken. Het brandcontrolekabinet kan meerdere waterpompen controleren om de normale werking van de brandpompen te verzekeren.  Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.Dallas.,  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.  Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.  Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.

etiket:
3antwoorden
Vulkanisatiever
2vloer-- · 2022-12-17 09:08:46

Dallas.Dompelrioolwaterpomp Levering is zo snel, te efficiënt, het product is ontvangen, geef je een goede opmerking.

Zie meer
Onderzoek en pr
3vloer-- · 2022-12-17 10:20:59

Hoewel Dallas.Dompelrioolwaterpomp nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Hengfuyuan Food
4vloer-- · 2022-12-17 10:47:44

Goede verkoper, Dallas.Dompelrioolwaterpomp dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)