Stockton.Corrosieve pijpleidingpompWat zijn de methoden van kwaliteitscontrole

2022-11-30 03:08:04loslaten

  Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.  selectie van grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang: de grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang van de pomp kunnen worden geselecteerd volgens de deeltjessamenstelling,Stockton.Lange as sub, deeltjesgrootte,Stockton.Vortexpomp en pijpleidingpomp, vorm, hardheid, concentratie, zuur, alkali en andere kenmerken van de vervoerde materialen.Stockton.,  Verpakking schachtverbinding: de pakschachtverbinding is de meest voorkomende verbinding, met eenvoudige structuur, geschikt onderhoud en lage prijs. Het water van de schachtafdichting moet echter worden gebruikt. Voor de werkomstandigheden die niet geschikt zijn voor de hulpschroefasafdichting, kan de pakasafdichting worden gebruikt.  Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegdMariupol.,  Balans van.  Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken  Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig


Stockton.Corrosieve pijpleidingpompWat zijn de methoden van kwaliteitscontrole  De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichting  Wanneer de diepe waterpomp in water voor gebruik wordt geplaatst let op om de kabel te beschermen. De kabel mag niet worden gestrest om schade te voorkomen. Het hefgewicht van de gebruikte hefinrichting (zoals statief, hijstoestel of elektrische hijstoestel) moet groter zijn dan het gewicht van de dompelpomp, en voldoende ruimte moet worden gereserveerd. Een hout dat met een touw aan de putkop is gebonden  De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.Waar is het? sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur,Draai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is Open de klep.le mestpomp, zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, generator en markt gevormd aan het begin van de bouw hebben geleidelijk gevormd


Stockton.Corrosieve pijpleidingpompWat zijn de methoden van kwaliteitscontrole  bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.levering,  De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.  De zuiglift verwijst naar de afstand binnen de zuigdiepte bij de inlaat van de pomp wanneer er water in de inlaatpijpleiding is maar er geen positieve druk bij de inlaat (kwantificer, in lengte). In feite hebben alle centrifugaalpompen zuigkop, maar de lengte is anders. In een woord, degenen met een hoger hoofd hebben zuigkop  Onder de actie van hulpapparaten, en omdat het afdichtingsapparaat zelf speciaal is, kan het ook de interne en externe balans van de dompelmestpomp tijdens transport verzekeren, zodat de druk aan beide uiteinden van het materiaal tijdens normaal gebruik kan worden uitgebalanceerdStockton.,  Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.efficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken  Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.

etiket:
3antwoorden
metalen lijn
2vloer-- · 2022-11-30 12:00:11

Stockton.Corrosieve pijpleidingpomp Hoe is de markttrend de laatste tijd, weet jij iets?

Zie meer
Yiluda Transpor
3vloer-- · 2022-11-30 12:01:53

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Stockton.Corrosieve pijpleidingpomp veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Productie en ve
4vloer-- · 2022-11-30 12:03:12

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Stockton.Corrosieve pijpleidingpomp is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)